Saara Kadak Tallinn Dollsi fotosessioonil Tallinna loomade varjupaigas
Inimesed
16. juuni 2017, 08:49

GALERII JA VIDEO | Modellirollis Saara Kadak kipub taas lavale: eks käsi kibeleb, et tahaks midagi teha (3)

Kodumaine rõivabränd Tallinn Dolls lõi käed Tallinna loomade varjupaigaga ning räppar Genka ja näitlejanna Saara Kadakuga, et luua kassidest ja koertest inspireeritud TD Zoo kollektsioon. Sellega panustab bränd ka heategevuslikult loomade rehabilitatsiooni programmi. Uurisime, miks sellises projektis kaasa lüüa ning kuidas on kulgenud Saara elu pärast beebi sündi.

"Tallinn Dollsil on selline projekt, et nad teevad esimest korda rõivaid ka lastele ja meestele ning ka naistele sellise kollektsiooni, kus on loomade pildid peal," tutvustas modelli rollis olnud Saara Kadak Õhtulehele. "Iga ostetud eseme eest läheb 10 protsenti Tallinna loomade varjupaigale."

Saara Kadak Tallinn Dolls pildistamisel Foto: Alar Truu

Saara otsustas projektis kaasa lüüa, kuna idee tundus talle vahva. "Endalgi väike kiisukene loomade varjupaigast võetud," rääkis näitlejanna, et toetab ideed võtta loom pigem varjupaigast kui mujalt.

Kui hinge lähevad aga karsunahafarmide ja looamde väärkohtlemiste teemad? "Ma ei ole küll loosungi inimene, kes läheb tänavale streikima, aga üldiselt mulle väga läheb südamesse. Ma ei mõista, kus on nende inimeste mõistus, kui nad teevad loomadele viga," tõdes naine, et üks viis head eesmärki toetada on võtta loom varjupaigast.

Naine ise on pigem kassi inimene, sest teda on kunagi suur koer rünnanud ning sellest on tekkinud hilisem kartus suurte koerte ees. "Väikesed koerad on okei."

Kipub taas lavale

Hetkel beebiga kodune olev ja uut kodu sisustav Saara tunnistas, et kipub ka taas tööle. "Vaikselt siin-seal juba tulevad mingisugused projektikesed tulevikus, midagi hakkab juba looma, et päris koduseks ma loodan, et ei jää," rääkis näitlejanna, et käsi kibeleb, et tahaks midagi teha, aga imearmas beebi toob teda taas maa peale ja töömõtteid väga ei jõua mõelda.

Vaata Õhtulehe videost, kuidas näeb Saara Kadaku elu välja väikese beebi kõrvalt ning millal saab teda taas näitleja rollis näha!