Tele
15. juuni 2017, 21:40

TV3 VIDEO | "Klassikokkutuleku" teine osa viib pöörasele roadtripile (11)

Filmi  "Klassikokkutulek 2 - Pulmad ja matused" tegevus toimub suures osas Saaremaal. Poissmeesteõhtu viib filmi peategelased hullule road trip'ile täis äpardusi, katastroofilisi otsuseid ja loodetavasti ka palju nalja.

MTÜ Visit Saaremaa ja Taska Film OÜ vahel allkirjastatakse leping, mille alusel toimub suurem osa järgmise aasta veebruaris esilinastuva filmi tegevustikust Saaremaal. Ka filmi esilinastuse õigus on Kuressaare Linnateatril. "Klassikokkutulek 2 - Pulmad ja matused" on järg kassahitile "Klassikokkutulek", mis on taasiseseisvumisaja vaadatuim Eesti film.

Uue filmi produtsent Evelin Soosaar-Penttilä avaldab TV3-le ka mõned asukohad, kus filmida plaanitakse: Sõrve sääre tipus, Kuressaare kesklinnas ning ka ühes kaunis kirikus ja surnuaias. Millises, seda produtsent veel ei avaldanud.

Kolm peategelast jäävad samaks. Kõrvalosades näeb nii tuntud näitlejaid kui teisi Eesti kuulsusi. Filmi tegijad lubavad, et teine film saab olema esimesest naljakamgi. Filmi tutvustus kõlab pisut kui "Neli pulma ja matus" või hoopiski "Pohmakas". Ehk tuleb ka huumor samavääriline.