Foto: Promopilt/Facebook
Saund
15. juuni 2017, 13:39

KUULA JA HÄÄLETA: kellest võiks saada The Suni mantlipärija? (4)

Nädalapäevad tagasi teatas Tanel Padar, et The Suniga on kõik. Mõnel pool sahistatakse bändi ninameeste vahel keerdu läinud rahasuhetest, Tanel Padar ise tõi põhjuseks loomekriisi ja paigaltammumise. Mis iganes see põhjus ka oli, aga nüüd on Eesti rokikuninga troon ja kroon täiesti saadaval.

Õhtuleht uuris muusikaekspertidelt, kes võiks olla järgmine kõigi eestlaste lemmik. Keda neist eelistatakse teie vabaks jäänud liidrikohal näha? 

Vaata, kuula ja hääleta lemmiku poolt artikli lõpus!

1. VARIANT: Elephants from Neptune

Soovitaja: Owe Petersell

Samas tõdeb Raadio Elmari tunnushääl, et kahjuks ei tee Robert Linna, Markko Reinberg, Rain Joona ja Jon Mikiver eestikeelset asja, mistõttu ei saa nad haarata samasuguseid mastaape.

2. VARIANT: Karl-Erik Taukari bänd

Soovitaja: Kristo Rajasaare

Võitnud Raadio 2 korraldatud Aastahiti konkursse, mullu jäi napilt teiseks. Kõikide naiste lemmik, aga meeldib ka meestele. Laulab eesti keeles ja on hetkel üks kõige enam esinevaid artiste.

3. VARIANT: Shanon

Soovitaja: Owe Petersell

"The Suni laialiminek võib saada tähetunniks vanadele olijatele!“

Ühe sellise vana olijana nimetab Petersell Shanonit, mis võitis mullu erinevaid rahvaküsitlusi looga "Suvi kestab veel". Bändil on väga ustav fännbaas, mille toel need võidud ka tulid.

4. VARIANT: Traffic

Soovitaja: Owe Petersell

Raadiohääle teine pakkumine "vanade olijate" kategoorias. Silver Laasil on vaieldamatult karismaatiline laulja, bändil on samamoodi väga tugev fännbaas ja lisaks kõigele on nad ka väga raadiosõbralikud. Samas pole nad nii kärehäälsed ja rokimeelsed kui The Sun. Samas räägitaksegi ju lumehelbekestest ja inimeste pehmemaks muutumisest …

5. VARIANT: The Queen Of Spades

Soovitaja: Jaagup Kreem

Terminaatori solisti sõnul on vihaseid bände, kes võiksid The Suni koha üle võtta, Eestis hetkel palju ja toob välja psühhedeelse bluus-roki power-trio The Queen Of Spadesi. Sellest nimekirjast kindlasti kõige vähem tuntud bänd, kuid tegelikult on nad tegutsenud juba kolm aastat. Kas Kreem mängib mustale hobusele?

6. VARIANT: Tanel Padar ise

Soovitaja: Kristo Rajasaare

Tegelikult pole Padar ju kuhugi kadunud. Ta jookseb triatlone, annab intervjuusid ja on alkoholist vabanemisest tulenevast energiast pakatsev. Troon võib küll vabana tunduda, aga kas ta ka reaalselt on?