Staarjuuksur Lauri Pedaja oskab muusik Artjom Savitskit hulludest soengukatsetustest säästaFoto: Rasmus Kooskora
Inimesed
14. juuni 2017, 15:44

Staarjuuksur Lauri Pedaja tuunib Artjom Savitski soengut sufleevahaga (4)

Staarjuuksur Lauri Pedaja oskab muusik Artjom Savitskit hulludest soengukatsetustest säästa.

Iga muusik teab, et lisaks heale lauluhäälele on oluline ka see, et esineja näeks igati hea välja. Artjom Savitskis moodustab kõik see ühe meeldiva ja suurepärase koosluse, millele annab lisa veel ka muusiku alatine lõbus olek. Kuidas aga suudab Artjom alati sarmikas ja hea väljanägemisega olla?

Tema soengu eest hoolitseb juba üheksa aastat staarjuuksur ja näitleja Lauri Pedaja. Alljärgnevalt räägib Artjom oma juustehooldusvahendite kasutamisharjumustest ja Lauri tutvustab selle taustal ka algava hooaja trende.

Staarjuuksur Lauri Pedaja oskab muusik Artjom Savitskit hulludest soengukatsetustest säästa Foto: Rasmus Kooskora

Artjom, stiilne soeng on artisti imidži üks olulisemaid detaile. Kui tihti pead juuksuris käima?

Selleks, et soeng jääks püsima, püüan juuksurisse jõuda vähemalt üks kord kuus. Kuigi ma hetkel kasvatan juust, siis sellegipoolest eelistan külgede pealt ennast korda teha. Samuti värskendan iga kord ka juuksevärvi.

Miks just Lauri Pedaja juures ja mitu aastat oled tema klient?

Enne Laurit polnud mul isiklikku juuksurit. Käisin tihti seal, kus juhtus ja tulemus oli ka vastav – nii kuidas juhtus. Mäletan, et veel kooli ajal läksin juuksurisse Brad Pitti pildiga ja palusin konkreetset soengut. Juuksur veel rahustas töö tegemise ajal, kui ma juba vaikselt kulmu krimpsutama hakkasin, et saame sulle täpselt samasuguse tulemuse ja veel ägedamagi. Tulemuseks sain ma kantpea ja võib-olla juuksuri arust oligi see tõesti äge, kuid karvavõrdki mitte sarnane sellega, mida ma tahtsin. Läksin suht õnnetult minema.

Ühesõnaga, pärast seda hakkasin ma otsima isiklikku juuksurit ja kuna olime Lauriga mingites seltskondades tutvunud ning sõber juba käis tema juures, siis oli lihtne temaga kontakti võtta. Nüüdseks olen Lauri juures käinud pea üheksa aastat ja tulemusega iga kord rahule jäänud. Ta saab aru, mida ma tahan, oskab soovitada ja vahel mind hulludest mõtetest ka tagasi lükata. Tal on hea maitse ning ta jagab trendist matsu, seega võtan teda kuulda. Ja no kõigele lisaks on ta ka mu väga hea sõber.

Milliseid juuksehooldus vahendeid kasutad?

Viimasel ajal kasutan juuste sättimiseks Osise sufleevaha, mis jätab pikkade juuste puhul sellise hästi mõnusa õhulise ja “tuulest viidud” look’i. Šampoonidest eelistan Goldwelli ja Bed Headi tooteid.

Mida enim hindad Lauri töös?

Seda, et ma ei pea kunagi tulemuses pettuma. Ta on kiire ja teeb oma tööd kvaliteetselt.

Lauri, mis Artjomi juustega tehtud sai?

Artjomile sai tehtud korrapärane hooldus ja toonisime kunagi ammu värvitud juukseotsad natukene külmemaks ära, et ei oleks seda uriinikollast varjundit küljes. Artjomi lõikusega on sellised lood, et plaan on kasvatada natukene ja siis millegi uuega välja tulla, aga kahjuks seda sõjaplaani praegu ei avalda).