Draw24gallery pidulik avamine lounge`is MULLFoto: Maksim Toome
Inimesed
14. juuni 2017, 14:37

FOTOD | Beatrice`i ja Edi kodu pühendab osa oma eluruumidest nüüdsest Draw24Gallery´le (3)

Aadressil Sulevimägi 5 on nähtud nii mõndagi: zeni, tõeliselt elavat muusikat, modelle, šampanjat, kuulsusi, nauditud salapäraseid kinniseid üritusi. Kunsti on MULLis alati olnud. Mitmel kujul ja igale maitsele.

Kergelt hektiline ja vabavoolus kulgev näituse tegevus on nüüdsest orkestreerumas omapäraselt ja värskelt kureeritud väljapanekuteks, mis annavad kunstielule vanalinnas kindlama ja ambitsioonikama suuna.

Beatrice ja Ed'i kodu pühendab osa oma eluruumidest nüüdsest Draw24Gallery´le, kus eksponeeritakse kunstnike töid, keda laiemalt veel ei tunta.

Draw24gallery pidulik avamine lounge`is MULL Foto: Maksim Toome

Ed kinnitas, et lisaks šampanjale saab nüüd nende juures näha eesti kunstnike töid. Esialgu on avamisajad kokkuleppelised.

Avanäituse kunstnikud on: Svetlana Torba, Andrei Kedrin, Toom Tragel, Elina Kasesalu, Kristel Sergo, Krõõt Kukkur, Mirjam Mölder-Mikfelt, Martin Roosna.

Esimesele näitusele panid õla alla Hektor Light, Beatrice Fenice, Nadia Love, Triin Villemsaar, Andrei Kedrin, Andres Peets, Kadri Mälk, Märt Osula, Angeelika Kang-Osula, Ülle Jõks, Champagne Collet. 

Põnevat näitust oli uudistama tulnud hetkel koos elukaaslase Raimo Käguga Itaalias resideeriv endine tipp-poliitik Kristiina Ojuland, kes on muuseas ka suur Beatrice`i moeloomingu austaja.

Draw24gallery pidulik avamine lounge`is MULL Foto: Maksim Toome
Draw24gallery pidulik avamine lounge`is MULL Foto: Maksim Toome

Kiika värvikat pildigaleriid!