Anita Pallenberg ja Keith Richards 1973. aastal. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
14. juuni 2017, 10:30

Suri legendaarne Rolling Stonesi muusikute kallim Anita Pallenberg (1)

73 aasta vanuses on surnud legendaarne näitleja, modell ja seltskonnategelane Anita Pallenberg.

Pallenberg on tuntud oma armusuhete poolest Rolling Stonesi liikmetega. Tal oli romaan varalahkunud Brian Jonesiga. Sellele järgnes 12 aastat kestnud suhe Keith Richardsiga, kellele Anita sünnitas kolm last.

Poeg Marlon on nüüdseks 46aastane, tütar Angela temast kaks aastat noorem. Kuulsa paari kolmas laps, poeg Tara, suri kümnenädalasena kätkisurma, vahendab Daily Mail.

Väidetavalt jõudis Pallenbergi sängist läbi käia ka kurikuulus naistemees Mick Jagger - nende ühise filmi "Performance" võtete ajal.

Legendaarse naise lahkumisest teatas sotsiaalmeedias tema lähedane sõbratar Stella Schnabel, kuulsa Ameerika kunstniku ja kineasti Julian Schnabeli tütar.

I have never met a woman quite like you Anita.

A post shared by Stella Madrid 🍓 (@stella__schnabel) on

“Ma pole eales teist sinusarnast naist kohanud, Anita. Minu meelest pole universumis kedagi sinusarnast. Mitte keegi pole mind eales nii hästi mõistnud,” kirjutas Schnabel. “Sa näitasid mulle elu ja mind ennast ja seda, kuidas selle kõigega koos areneda ja muutuda ja eksisteerida. Olin plikake, kes pidas end suureks, aga tutvus sinuga tegi minust naise. Salajane lüüriline sina. Mu parim sõber. Kõige kihvtim naine, keda ma tean.”