Foto: Erakogu
Inimesed
13. juuni 2017, 18:54

Andres Puusepp: “Pidin ostma endale Humanast mõnusad riided, milles poissmeeste õhtu veeta!“ (2)

“Läksin hommikul kell 10 raadiosse koosolekule – koosolekut tegelikult ei olnud. Suures koosoleku ruumis nägin, kuidas mu 15 väga head sõpra vaatavad mulle otsa,“ sattus eile raadiohääl Andres Puusepp üllatuse otsa.

Andresel on pulmas viis isameest, lisaks Ott Leplandile veel neli sõpra. Need korraldasid peigmehele vahva poissmeeste peo. “Läksime maja ette, kus meid ootas luksuslik buss. Sellest, kuhu me lähme ja mis me teeme, ei teadnud ma midagi,“ kirjeldas Puusepp üllatuse algust.

Sõprade teekond viis Laitse ralliparki, kus peig sai mõõtu võtta ühe esialgu tundmatu konkurendiga.

Foto: Erakogu

„Algul ma ei teadnud, kellega võistlen. Hiljem tuli välja, et inimene, kellega ma võidu sõitsin ja kellele loomulikult kaotasin, oli Rainer Aus,“ ütles Puusepp. Teadupärast kuulub Aus Eesti rallieliidi hulka.

 „Seejärel läksime mu kodukohta Taeblasse, kust ma pärit olen. Käisime selle maja ees, kus kunagi elasin, ning laulsime väljuhäälselt “Mu koduke on tilluke“,“ meenutab raadiohääl nostalgilist hetke.

Edasi viis seltskonna tee Haapsalusse. „Seal pidin ostma endale Humanast mõnusad riided, milles poissmeeste õhtu veeta,“ kirjeldas Andres kaltsuka külastamise põhjust.

Foto: Erakogu

Ent manner jäi seltskonnale kitsaks, mistõttu viis teekond saarele. „Edasi sõitsime Rohuküla sadamasse ja läksime Hiiumaale. Seal oli ka päris mitmeid aktsioone, mida pidime läbi tegema.“ Õhtu lõppes hotellis, kus seltskond sai end mõnusalt tunda, õhtut nautida ja isekeskis juttu rääkida.

Kallima Birgit Koppeliga on Andres koos olnud pea neli aastat. Andres kommenteeris veel, et hetkel perelisa oodata ei ole, aga tulevikus kindlasti. “Ikka oleme sellest rääkinud, aga hetkel nii ei plaani. Noored inimesed – rajame kõigepealt enda ühise kodu ja siis vaatame edasi!“

Paari pulm toimub maagilisel kuupäeval – 07.07.2017.