Taavi Rõivas ja Luisa VärkFoto: Martin Ahven
Inimesed
13. juuni 2017, 17:38

Endine peaminister langetas hinda 10 000€ võrra! 

AITA HÄDAST VÄLJA: Taavi Rõivas ja Luisa Värk otsivad endiselt oma kodule uut omanikku (74)

Endine Eesti peaminister Taavi Rõivas ja tema lauljatarist naine Luisa Värk müüvad endiselt oma kesklinnas asuvat kodu. Majaosa müüki alustati juba mullu septembrist, ent paistab, et siiani pole keegi kinnisvara vastu piisavalt huvi tundnud. 

2016. aasta sügisel kinnitas Rõivas Õhtulehele: "Plaanime alustada esivanemate maja, minu sünnikodu, renoveerimisega ning seetõttu müüme oma senise kodu Tallinna kesklinnas."

Taavi Rõivas ostis korteri Kassisaba asumis Wismari tänavasse 2013. aastal. Tsaariaegses majas läbi kahe korruse ulatuva, hoolikalt renoveeritud korteri sisekujunduse tegi toona otsast lõpuni Luisa Värk. Noor pere kolis korterisse 2014. aasta kevadel enam-vähem samal ajal, kui Taavi Rõivast sai peaminister.

Kui toona müüdi korterit 289 000 euroga siis nüüd on hinda langetatud 10 000 euro võrra ning majaosa hinnaks on määratud 279 000 eurot.

Mõni aastat tagasi valminud majaosas on väga korralik köögimööbel, mis jääb uuetele omanikele koos kvaliteetse integreeritud köögitehnikaga. Foto: Skanton Kinnisvara
Elutuba Foto: Skanton Kinnisvara

Milline näeb endise peaministripaari kodu välja, vaata siit!