Elle Macpherson ja Jeffrey SofferFoto: Dunkin D/FAMEFLYNET PICTURES
Inimesed
13. juuni 2017, 11:49

Küps sekspomm Elle Macpherson läks miljardärist lahku (4)

Omaaegne supermodell Elle Macpherson ja miljardär Jeffrey Soffer on otsustanud nelja abieluaasta järel kumbki oma teed minna.

53aastane Austraalia päritolu tippkaunitar hüüdnimega The Body ehk Keha abiellus Miami kinnisvaratuusaga 2013. aasta mais kahekuulise kihluse järel. 2012. aasta märtsis oli selleks ajaks kaks aastat kurameerinud paar lahku läinud, ent leidnud teineteist taas pärast Jeffrey košmaarset helikopteriõnnetust Bahama saaretl.

Elle’il on seljataga abielu fotograaf Gilles Bensimoniga. Kooselust Arpad Bussoniga on tal kaks poega (Busson peab parajasti hooldusõigusvõitlust Uma Thurmaniga nende ühise pisitütre nimel).

Ajakirja People teatel oli Elle’il 19aastasena romanss USA poptähe Billy Joeliga. Samal ajal semmis Joel teise supermodelli Christie Brinkleyga. Peale jäi Brinkley: just tema viis Joel altari ette.

Sofferit omakorda seostati vahepeal Hollywoodi tähe Gwyneth Paltrow’ga. “Geoffreyl on naiste üle suur võim. Ta on väga võrgutav,” on ajakirja People’i allikas kinnitanud.