Bobbi Kristina Brown ja Nick GordonFoto: FRED PROUSER
Inimesed
13. juuni 2017, 11:01

Whitney Houstoni tütre surmas süüdistatav Nick Gordon peksis uut elukaaslast

Whitney Houstoni ainsa tütre Bobbi Kristina Browni elukaaslasena tuntud ja tema surmas süüdistatav Nick Gordon pandi trellide taha.

New York Posti teatel vahistati 28aastane Gordon, süüdistatuna oma uue sõbratari röövimises ja peksmises. 26aastane Laura Leal, kellega Gordon oli kurameerinud kaks kuud, väitis, et Nick oli teda oma Florida kodus peksnud ning takistanud tal seejärel lahkumast.

Politseiraporti andmeil oli tüli tekkinud reede õhtul kohalikus baaris, kus paarike NBA finaali vaatas. Gordonile jäänud mulje, et tema pruut lööb ühele ta sõbrale külge.

Laura kinnitanud, et süüdistus on alusetu, kuid Gordoni kodus läinud ikkagi kismaks. Peksmine olevat kestnud öö läbi. Koidikul äratas Laura üles Nicki ema, kes nägi vigastusi ning sõidutas oma poja sõbratari tolle õe juurde. Viimane kutsus politsei.

Veel väidab naine, et kaks nädalat varem oli Gordon puruks peksnud tema mobiiltelefoni, mistõttu ta üritas oma õega Facebooki kaudu ühendust võtta. Seepeale olevat Gordon temalt sülearvuti võtnud ning peitnud ära ka omaenda telefoni.

Bobbi Kristina Brown leiti 2015. aasta jaanuaris enda ja Gordoni ühise kodu vannist näoli vees hulpimast. Koomast ta välja ei tulnudki ja suri sama aasta juulis vaid 22 aasta vanuses.

Neiu omaksed kaebasid Gordoni kohtusse, väites, et too peksis neiut, süstis talle mingit mürgikokteili ning tõstis siis vanni. Vägivaldne ja võimukas olevat Gordon, kes sirgus Whitney Houstoni peres ebaametliku kasupojana, olnud kogu armuloo aja. Nick kohtusse ei ilmunud ning mõisteti tagaselja süüdi. Valuraha suuruse peab otsustama vandekohus.