Film

VAATA JA ÕHKA: viiskümmend halli varjundit tuleb taas! "Viiekümne vabastatud varjundi" värske treiler on kohal! (6)

LISA KOMMENTAAR

JoppEduardo16. juuni 2017, 19:11
Jah! Treiler! Kohe hakatakse traktoritega vedama! Lammas!
_ http://entsyklopeedia.ee/artikkel/treiler2_ treiler, suurte ja raskete esemete vedamiseks kasutatav haagis.
_ http://entsyklopeedia.ee/artikkel/triller1_ triller, muusikas meloodiakaunistus: meloodiaheli ja selle ülemise abiheli kiire vaheldumine.
_ https://et.wikipedia.org/wiki/Thriller_ Thriller on filmi- ja kirjandusžanr. Sel on mitmeid alamžanre (psühholoogiline thriller, poliitiline thriller jts).
Erinevus põnevike ja thriller'ite vahel tuleneb teoste sündmuste vormist ja stiilist. Kuigi mõlemad keskenduvad pinge ja põnevuse loomisele ning selle pidevalt üleval hoidmisele, jääb põnevikus sündmuste tempo väljapeetuks ja pinge kasvab aegamööda, thrilleris kulgeb lugu seevastu kiirelt ja intensiivselt. Lisaks vürtsitakse sündmustikku ohtralt vägivalla ja seksiga, mis põneviku puhul jääb sündsuse piiridesse
Moderaator: Ole hea mes, ära puutu seda kommentaari ja mine käi vahepeal ära, joo tass kohvi või tõmba õllepurk nahavahele. Seda kommentaari ära puutu kui vähegi endast lugu pead. Minu soovid Sulle võidmmuidugi maha võtta.
Mis16. juuni 2017, 16:06
treiler? Pigem juba järelkäru, ära ei tüüta juba see järgede tegemine? Kui kogemata üks film õnnestub, siis peab ju kohe järje vorpima ja teise ja kolmanda ka veel...
JoppEduardo14. juuni 2017, 15:58
. tehn suure kandevõimega haagis raskete ja suurte esemete vedamiseks. Masinad tõsteti kraanaga treilerile. Traktori, vedukauto järel oli treiler raske koormaga.
▷ Liitsõnad: paadi|treiler, paneelitreiler.
Thriller on filmi- ja kirjandusžanr[1]. Sel on mitmeid alamžanre (psühholoogiline thriller, poliitiline thriller jts)[2]. (Vikipeedia)
Mida erilist13. juuni 2017, 18:35
nett on täis igasugust tegevust?
Elevil, ärevil, õhevil ja irevil...13. juuni 2017, 14:24
oot13. juuni 2017, 12:29
kas onkel ei peksnud juba esimeses filmis daame vaeseomaks? pehmo siis...