Hilton Tallinn Park tähistas esimest sünnipäevaFoto: Marek Metslaid
Inimesed
12. juuni 2017, 15:45

GALERII | Hilton Tallinn Park hotell tähistas esimest sünnipäeva

Nädalavahetusel toimus Hilton Tallinn Park hotelli esimese tegutsemisaasta täitumisele pühendatud sünnipäevapidu, mida tähistati meeleoluka grillipeoga hotelli terrassil.

Südalinna ühel uusimal ja kauneima vaatega suveterrassil toimunud sünnipäevaüritusel kostitas külalisi grillroogade ja suviste kokteilidega hotelli restorani The Able Butcher meeskond. Muusikalist meelelahutust pakkusid Jaanika Ventsel Trio Band ja DJ Elvis Hrupa.

Hilton Tallinn Parki tegevjuhi Daniel Habersatteri sõnul on aasta möödunud linnutiivul. “Esimene aasta on olnud sündmusterikas ja töökas kogu meie tiimile. Tahan tänada hotelli meeskonda, kes pingutab järjepidevalt selle nimel, et pakkuda külastajatele tipptasemel teenindust. Mul on hea meel, et lisaks väliskülalistele on meie juurde tee leidnud ka väga paljud kohalikud, kes hotelli spad, restorani ja suveterrassi külastavad,” lisas Habersatter.

Sünnipäevapeol toimus ka Ines Karu-Salo mahemoe brändi KiRiVOO ja rõivabrändi LAV ORGANIC LIFESTYLE moe-show.

Tallinna kesklinnas asuv Hilton Tallinn Park hotell avas külastajatele uksed 2016. aasta 1. juunil. Hotell ja konverentsikeskus on esimene Hiltoni hotell Baltimaades. Hotelli kümme koosolekuruumi ning Tallinna üks suurim ballisaal on varustatud kaasaegseima tehnikaga. Konverentsiruumid mahutavad kokku ligikaudu 800 delegaati. Hotelli külalistel on võimalus nautida erinevaid spa-teenuseid, jõusaali ja teisi lõõgastumisvõimalusi. Hotelli restoran The Able Butcher steakhouse ja kohvik-baar Linnutee pakuvad külastajatele põnevaid maitseelamusi. Meelelahutust pakub külastajatele samas hoones asuv Eesti suurim 1600-ruutmeetrine Olympic Casino.