See millest avalikult ei räägita, räägiti ööklubis VabankVideo: Erlend Staub
Inimesed
12. juuni 2017, 13:21

PILDID JA VIDEO | Sellest, millest avalikult ei räägita, räägiti ööklubis Vabank (39)

Laupäeval, 10. juuni hommikul toimus ööklubis Vabank avatud vestlus nagu ei ükski teine. Akadeemilisest suhtekoolituse formaadist astuti täiesti välja ja käsitleti vabalt paarisuhete kõiki aspekte kohtumisest kuldsete aastapäevadeni välja. Seda kõike muhedal ja intelligentse huumori võtmes, üllatades publikut tabavate praktiliste nõuannete ja tehnikatega.

Rahvaga aelesid voodis Jesper Parve, Kersti Toots, Margus Vaher, Eero Spriit ja teised.

Külalised said kiigata ka Kersti Tootsi voodisse


Teemaks olid kohtingud, lähisuhted, armukesed, ööaeroobika ja see, mis teeb ühest naisest või mehest suhetes tõelise bossi.

Mida need mehed ja naised siis tegelikult tahavad? Kuidas luua unistuste suhe? Kuidas saada voodis täielikuks ässaks?

Oldi piinlikult ausad, vaadati iseendaga tõtt ja jagati saladusi, mida on kuulnud vaid meie staarnäitlejate koduseinad. Avati end puhtas ebatäiuses ning arutati üheskoos ehedalt ja lõbusalt tavapäraselt keerukaid suhtedilemmasid.

Seitse karismaatilist isiksust andsid ehedate näidete ning süsteemse lähenemisega võtme - tõeliselt harmoonilise paarisuhte loomiseks mõistmise, tunnetamise, argipsühholoogia ja turvalise ruumi loomise kaudu.

Oluliseks oli oma elukogemusi siiralt jagada, sest milleks õppida enda vigadest, kui saab ka teiste omadest. Sest me ju kõik teame, et kõige suurem rõõm on kahjurõõm.

See millest avalikult ei räägita, räägiti ööklubis Vabank Foto: Erlend Staub


Elukogemuslik, intrigeeriv ja meelelahutuslik vestlusring toimus kolmes osas muusikaliste vahepausidega kokku viis tundi. Pauside ajal musitseeris kitarrivirtuoos Paul Neitsov.

Eriti avameelselt rääkis näidendi vaheajal Anu Saagimiga ka näitlejadebüüdi teinud seltskonnadaam, ärimees Jaan Tootsi ekskaasa Kersti Toots.

Vaata täpsemalt videost!