Foto: Teet Malsroos
Saund
12. juuni 2017, 12:46

Vangi pandud räppar Beebilõust kirjutab riime ka trellide taga: "Arvad, et lihtne on elada värdjana, hingedefektiga?" (4)

Räppar Beebilõust, kodanikunimega Andrus Elbing, istub juba mõnda aega veebruaris toime pandud relvastatud röövi eest vanglatrellide taga. Kuigi mees eriti tihti just sealt sõnumeid ei saada, annab ta endast siiski aeg-ajalt märku. Nüüd on avalikkuse ette jõudnud heliklipp tema uute riimidega.

Beebilõust küsib riimides, kas inimesed arvavad, et on lihtne elada värdjana ning ütleb, et lehvitab oma kärbitud tiibu. Samuti teatab ta, et tappis sel veebuarikuu päeval Beebilõusta. 

Neid ridu lugedes võiks arvata, et kui mees ükskord vanglast välja saab, ei jätka ta enam Beebilõusta nime all muusikategemist, kuid mis nende ridade taga täpselt on, teab ilmselt vaid tema ise. 

Fännid on neist riimidest loomulikult pöördes. "Oi, kui head sõnad!", "Mees, vangla ei ole sinu koht!" ja "Parim oled!" on vaid mõned head sõnad, mis mehe andunud fännid tema poole teele on saatnud. 

Veebruari algul pidas politsei Tööstuse tänaval Salme poes kinni mehe, kes kavandas sularaharöövi. Keskpäeva paiku oli poes kaks klienti, kui sisse astus kummalises rüüs mees, kes tõmbas põuest välja matšeetet meenutava noa ning jooksis leti taha. Müüja põgenes poest, jooksis välja ja karjus õues abi järele. Talle tuli lõpuks appi kaks meest, kes poeust kinni hoidsid, et röövel välja ei pääseks, ning kutsusid politsei, kes mehe kinni pidas. Selgus, et kõige taga on räppar Beebilõust ehk Andrus Elbing.

Beebilõust pandi pooleks aastaks vanglasse ning juba üsna pea teatas ta, et astub kindlasti üles tänavusel Eesti Hip Hop Festivalil, mis toimub 11.-12. augustil. Facebookis on ta avaldanud ka üleskutse, et teda on võimalik juba ka kontserte andma broneerida.