Foto: Robin Roots
Saund
12. juuni 2017, 11:57

ÕHTULEHE VIDEO | Vaata, kuidas rahvas Rammsteini kontserdilt minema voolas (10)

Eile õhtul andis Saksa industriaalrokibänd Rammstein Tallinna lauluväljakul vinge pooleteisttunnise kontserdi. Kuigi lubas vihma, oli õhtul ilm soojapoolne ja mõnus ning kogu see mass voolas pärast kontserti lauluväljakult jalgsi minema.

Õhtulehe fotograaf Robin Roots püüdis lahkujad drooniga videole:

 

Show oli vinge ning ajakava toimis nagu kellavärk - soojendusesinejad Winny Puhh ja Mustasch tulid lavale täpselt sel ajal, kui ajakavas välja oli kuulutatud.

Kui teine soojendaja Mustasch lavalaudadelt lahkus, kaeti lavaauk musta eesriidega ja jäigi üle vaid õhtu peaesinejat lavale oodata.

Foto: Katharina Toomemets

Ei hakanud ka Rammstein staaritsema ja tuli lavale õigel ajal. Ühel hetkel hakati ekraanidel lugema numbreid 59 alla ja siis nad tulid! Taeva poole lendas kõva pauku ja ilutulestikku ning paksu punast tossu.

Foto: Katharina Toomemets

Muide, enne kontserdi algust jooksis lava kõrvale püsti pandud ekraanidel eesti- ja ingliskeelne kiri: "Vaadake kontserti otse, mitte läbi oma telefoniekraani." Sellegipoolest tuli neil, kes oma telefonid taskusse jätsid vähemalt poolt kontserti vaadata läbi sadade telefoniekraanide, sest loomulikult oli paljudel vaja ju kogu möll ja pauk videosse või pildile püüda.

Rammstein mürgeldas korralikult poolteist tundi ning solist Till Lindemann suhtles rahvaga vahepeal lausa sulaselges Eesti keeles. Bänd tegi ka kolm lisalugu, millest viimaseks oli "Engel" ning lavale tulid ka Till Lindemanni kuulsad tuldpurskavad metalltiivad. 

Foto: Katharina Toomemets