Stellariumi ostupidu Sarapuu kirbukas
Inimesed
11. juuni 2017, 15:58

Miks tuntud blogijad boikoteerisid Malluka ja Marimelli üritust? (68)

Samal päeval toimus ka Stellariumi ostupidu Sarapuu kirbukas, kus olid kohal paljud blogijad ja vlogijad, kes Eesti Blogiauhindade 2017 valimisi ja galat boikoteerisid.

Tuntud blogijad Stella K. Wadowsky - Stellarium, Merlin Kase – Merrific ja Evelin Ojamets – Nordic Fashionista Lifestyle, kogunevad täna klubisse Venus, kuid teie peate hoopis enda pidu ja sinna ei lähe. Miks?

Mõned meist pole seal kunagi käinud ja ei lähe ka. Need, kes on käinud, enam ei lähe. EBAl osalemine ei anna ei meile ega meie jälgijatele mitte midagi juurde. Meil pole vaja mingit välist tunnustust. Me ei tee asju tasu eest.

Stellariumi ostupidu Sarapuu kirbukas

Naised, järsku olete lihtsalt kadedad?

Ei kindlasti mitte. Näiteks video-blogijaid osaleb EBAl väga vähe, kuigi neid on Eestis sadu, ja kui peaksimegi osalema, siis see ikkagi ei näitaks seda üldpilti, mis tegelikult vlogijate rindel toimub.

Ideaalis peaks sellisel üritusel osalema kõik blogijad ja vlogijad ja seda ei tohiks korralda osalejad ise. Kui seda korraldab keegi blogijatest, siis jääb alati kahtlus õhku, kas kõik on ikka korrektne. Näiiteks, kui antud blogijal on olnud mingeid sõnavõtte teiste blogijate vastu, siis sa mõtled automaatselt, et võib-olla pole ta ka sinu suhtes objektiivne. Samas muidugi, Eesti on nii väike, et alati on keegi kaudselt kellegagi seotud.

Tegelikult esimestel aastatel juhtuski see, millest te just räägite, et kõikides kategooriates võitsidki ürituse korraldajad Mallukas ja Marimell. Päris jabur olukord, kas pole?

Selles asi ongi, et täpselt nii nagu sa oma ürituse teed, nii see edasi hakkab ka elama. Sa pead tegema esimese ürituse väga hea ja objektiivse, siis tulevad ka teised sinu laeva pardale. Näiteks Stellariumi lugejad on nii Eestist kui ka välismaalt. Aga välismaa partnerite jaoks ei tähenda EBA mitte midagi. Tänapäeval vaadatakse üha enam ka seda, mis on sinu imidž blogijana ja kuidas sa ennast välja mängid.