Stellariumi Ostupidu Sarapuu kirbukas 10.juuni Foto: Meisi Volt
Inimesed
10. juuni 2017, 19:33

GALERII | Stellariumi ostupidu tõi kauplema trendikad tuntud naised (6)

Täna toimus taas Tallinnas asuvas Sarapuu Kirbukas juba teine blogi Stellariumi Ostupidu, mis tõi kohale moekad ja tuntud naised, kes oma parimad palad kapisügavustest välja otsisid ja müüki panid.

Kes poodlemisest puhata soovis, see sai mekkida maitsvaid koogikesi ja snäkke 4SistersKitchen Cateringilt. Kõigi vahel, kes esimese tunni jooksul omale midagi soetasid, toimus ka eksklusiivne loos.

Stellariumi Ostupidu Sarapuu kirbukas 10.juuni Foto: Meisi Volt

Parimate paladega kauplesid:

Blogi Stellarium autor, ajakirjanik Stella K. Wadowsky tõi müüki ohtralt suvekleite ja erinevaid pükstükke. "Jumpsuit on uus kleit, sestap olen oma kapis teinud inventuuri ja müün maha palju kleite. Samuti leiab minu boksist palju kingi."

Blogija ja sotsiaalmeediastaar Paljas Porgand ehk Merilin Taimre paiskas müüki ohtralt ägedaid trenniriideid ja tutikaid tosse.

Muusik Helen Adamson tegi oma kapis suurpuhastuse. Ta ütleb, et tema põhjatus garderoobis leidnub nii disainerrõivaid, täiesti uusi ja kandmata riideid kui ka kingi. Põhjus on lihtne: Helenil on hetkel kodus kingauputus! 

Sotsiaalmeedia printsess Linda Ling haaras kaasa kaunid kleidid.

Tuntud stilist Merit Boeijkens tõi müüki reisidelt kaasa ostetud siidkleite, mis on ainueksemplarid. Väärib mainimist, et Merit peab lugu ka firmast Noa Noa. Pole kahtlust, et stilistide garderoob on kindlasti pisut teatraalne!

Populaarse vlogija Anita Sibula boksis leidus palju mugavaid ja mõnusaid argiseid rõivaid, millega käia nii kontoris kui ka põigata õhtusele olengule. Kirsiks tordil tõi Anita välja aga punase kleidi, mille leidis kord Oslos asuvast butiigist.

Fotograaf ja Õhtulehe reporter Meisi Volt tõi müüki nii pidulikke kleite kui kirevamaid argiseid rõivaid. Tema boksist ei puudu ka suvised kleidikesed.

Moeblogija Evelin Ojamets armastab moodi ning tema boksist võis leida vallatuid meremehestiilis suvekleite ja riideid, mis sobivad kontorisse, kus ühtaegu on vaja välja näha esinduslik kuid siiski mitte igav. Neile, kes armastavad käekotte, oli Evelin võtnud kaasa parimad palad, mida ta on toonud reisidelt.

Blogija Merlin Kase pani müüki palju rõivaid ning suuri statment-kaelaehteid.

Stellariumi Ostupidu: Anu Saagim, Stella K. Wadowsky ja Reet Härmat Foto: Meisi Volt

Lisaks jätsid oma rõivad müüki ka stiilne bravuuritar Anu Saagim ning hinnatud meigikunstnik Reet Härmat.

Kes aga ostupeole ei jõudnud, need saavad minna hiljem kuulsuste boksidega tutvuma, sest rõivad jäävad sinna müüki veel kuuks ajaks.