Seisukoht
9. juuni 2017, 16:54

Seisukoht | Muutuste aeg (3)

Eesti meediamaastik on muutumas. Eesti Meedia tegi ümberkorraldusi Postimehe ridades ja Kanal 2s. ERRi uus juht Erik Roose on lubanud telekanalites ette võtta suured muudatused, tuues ehk tagasi reklaami ning värskust saadetesse ja saatejuhtide ridadessegi.

Uudised muudatustest teevad inimesed alati ärevaks: osa tervitab avasüli, teised on pettunud, et aastaid püsinud ja traditsiooniks saanud saated muutuvad. Kui Urmas Vaino lahkus „Terevisioonist“, tekitas see kurbust, mõnes ka viha, ning teda asendama tõtanud Eero Reinule ei antud võimalustki. Teda saatis esimestest päevadest kriitika, et tema küll hommikusaadet juhtima ei sobi. Arvestada tuleb aga sellega, et igal inimesel läheb uude rolli sisseelamiseks aega ja täielik potentsiaal avaldub ikka siis, kui on kogunenud piisavalt julgust ja kogemust.

Reinugi otsustas „Terevisiooniga“ lõpp-arve teha. Samuti pole kindel veteran Katrin Viirpalu jätkamine. Mind tegid uudised „Terevisiooni“ muutumisest küll pigem õnnelikuks, sest värskendus ja uus veri kulub iga päev eetris olevale saatele kindlasti ära. Seega jääme põnevusega ootama, et näha, millise formaadi ja milliste saatejuhtidega „Terevisioon“ sügisel üllatab.