Foto: VIDA PRESS
Õhtulehe horoskoobid
8. juuni 2017, 14:43

SUUR SUVETAROSKOOP MEHELE: millised seiklused ootavad ees erinevate tähemärkide esindajaid?

ÕL Mehele püüdis teleskoobi vaatevälja erinevaid taevakehi ning üritas arvutada nendevahelisi kvadraate, trigoone, konjunktsioone ja muid nurki. Paraku keeras või pööras emake Maa pidevalt põse ette, kui tekkis tarvidus mõõtmisandmeid kontrollida. Nii tuli Eesti mehe suviste tegemiste ennustamiseks pöörduda Taroo-Iigori ("Kahe i-ga," rõhutab ta ise) ja tema ilmeksimatute tarokikaartide poole. Võtmevaldkondadeks palusime võtta märksõnad "naised", "naps" ja "muud lõbustused".

"Olen ammu pidanud lugu Mirai Ayashii taroskoopidest Õhtulehes," selgitab Iigor (53) nikotiinikollaseid vuntse pühkides. "Ühel päeval otsustasin ise ka proovida, ostsin tarokikaardid ja selgitava raamatu ja hakkasin pihta. Algul ennustasin ainult endale, aga hiljem hakkasin ka sõprade ja tuttavate tulevikku vaatama. Tuli välja, et kõige paremini läksid täide meestele tehtud ennustused. Näiteks ükspäev näitasid kaardid sõber Vellole hädaohtu. Sama õhtul sai ta purjus peaga Balti jaamas kere peale."

Iigori ettevalmistused on põhjalikud. Selga pannakse U-särk ehk maika, jalga mugavalt avarad ja topilised kolme triibuga dressipüksid. Lauale ilmuvad sibul ja kala, kahvel ja pits ning lisaks ka üks Äpu suuruses ehk 0,2-liitrine pudelike haljast. Kaarditaadi sõnul selline mõõt seepärast, et on alles neljapäeva ennelõuna – Kõige Suurem Sõber ehk Leopold ehk liitrine pandavat siin majas lauale mitte varem kui reede õhtul punkt kell 5. Kaitsmaks äratrööbatud lauda ja niigi räsitud tarot-kaarte, võetakse allapanuks Õhtuleht. Ning ennustamine võib alata.

Et mitte reklaami teha, ei näita me, millised ennustamist toetavad artefaktid olid laotatud lehe teisele poolele. Foto: Õhtuleht

JÄÄR

21. märts - 20. aprill

Saatuseratas

Eluülesanne, terviklikuks saamine, õige aeg küsitava teema selgitamiseks.

Sel suvel tuleb sul rinda pista mitmete küsimustega, põhjuste ja tagajärgedega. Kas osta grillpeole kaasa kaks kuuspakki või piisab ühest? Kas naise meelale õele lähenemiskatsete tegemine võiks viia sihile? Ning kas hommikul võib olla väga halb enesetunne, kui sisikond tahab pahupidi pöörata ja naine on jätnud kirjakese "Sina, kuradi värd, ma jätan su maha"?

Lähene asjadele harmooniliselt, püüa leida kuldset keskteed. Naise ilusale õele võib ju silma teha ja veidi kahemõttelist juttu ajada, aga tantsuplatsil hoia vaos oma käsi, mis ta pihalt alla tahavad libiseda. Tee endale selgeks üks seni küsitav olnud tõik: kui sa võtad kaks kuuspakki, siis peavad need kindlasti olema võimalikult lahjad õlled, näiteks pilsnerid. 12 Sassi on ikka liiga johhaidii ja piraki. Mees on terviklik ja täiskasvanud alles siis, kui ta on saanud aru, milline on tema mõõt ja õige kogus.  

SÕNN

21. aprill - 21. mai

Karikate kümme

Kokkukuuluvus, õigete inimeste leidmine, sõbrad, kojujõudmine.

Siin ei saa olla kaksipidi mõtlemist. Kui sa lähed õigele peole koos õigete inimestega ehk heade sõpradega, siis võid olla kindel, et nad ei jäta sind sinna peosaali laua alla üksi peatäit välja magama. Õige sõber toimetab natuke nokastanud sõbra ikka ilusti koju, mis siis, et teinekord võetakse selleks appi kellegi aiakäru.

Sinu suvi tuleb seltskondlik ja lõbus. Naistega sul nii väga hästi ei lähe, aga sõpruse ja kodu vallas on kõik suurepärane. Naistega ei lähe seepärast väga hästi, et nad millegipärast märkavad su abielusõrmust ega taha pärast seda enam sinu lähenemiskatsetele sümpaatiaga reageerida.

Foto: VIDA PRESS

KAKSIKUD

22. mai - 21. juuni

Kaarik

Edasitormamine, sihikindel teekond, optimism, puhkusemeeleolu.

Kõik viitab sellele, et su ürgvana bemm peab sedakorda Pärnu teekonna vastu. Oli ikka hea mõte see generaatoririhm pärast 20 000 kilomeetrit "ületiksumist" lõpuks ära vahetada. Veermik püsib ühes tükis ja aku esialgu veel kestab, kuigi starter tahab natuke käiamist.

Enne puhkusemeeleolus teelasumist pead kindlasti veenduma, et su maks on oma töö ilusti ära teinud ja mõõteaparaat näitab kenasti nulli. Liigne tormakus on ogarus. See kehtib ka naiste puhul: neile tuleb seal rannaklubis läheneda tasapisi, mitte otse peale lennates "jou piff, kas teeme ühe tantsulka?" Optimism on tore asi, aga kerge vaoshoitus on ka abiks.

VÄHK

22. juuni - 23. juuli

Mõõkade kuus

Ebakindel teeleminek, kõheldes tehtud muudatused, hirm millegi uue alustamisel.

Kõik viitab sellele, et mõte Kaksikute bemariga Pärnusse sõita paneb sind enam kui kõhklema. Mäletad, kuidas see viimati kuskil Karksi-Nuia kandis lõplikult kokku jooksis ja te pidite tagasi hääletama. Ning kui lõpuks kohal olete, siis ei julge sa naistele väga "peale lennata", kuna sind takistab mälestus tollest korrast, kui sümpaatne naine sulle otsa vaatas ja siis su särgiesise täis oksendas.

Soovitus: võta vabamalt ja rahulikumalt. Julge hundi rind on rasvaseid haavleid täis või kuidas see oligi. Naistele lähenedes seisa sirgelt, vajaduse korral hoia seinast või lauast kinni. Toimi otsustavalt ja järelemõtlikult ning vaata ringi. Võib juhtuda, et leiad ootamatult abi.  

Foto: VIDA PRESS

LÕVI

24. juuli - 23. august

Mõõkade kaheksa

Kitsaskoht, kimbatus, vangistus, enda mahasurumine eesmärgi saavutamise nimel.

Üsna võimalik, et sina lähed sel suvel kinnimajja ja naistest ning napsust tuleb mõneks ajaks suu puhtaks pühkida. Või siis pead end korraga tõestama nii uuel töökohal kui uuele naisele ja sestap tuleb sul end igas mõttes tagasi hoida, elada nagu munk. Kui sul pole uut naist, siis tuleb sul tibi ärameelitamiseks teha palju ja ränka tööd.

Üks variant on ka see, et veedad kauni suve toapugerikus oma ammuveninud lõputööd kirjutades, et saaks selle sügisel lõpuks ometi ära esitatud.

Lohutuseks: suve ja rannamõnude ohverdamine on vaeva väärt, tulemused on peatselt näha. Naine ei keela sul vahepeal väikest pilkut võtta ja õhtul saab ju tiiru Stromkale teha. Mis siis, et sõbrad on Pärnus.

NEITSI

24. august - 23. september

Keiser

Teostamine, turvalisus ja kord, vastutus, kainus, järjekindlus.

Oh sa vaeseke. Kes sul käskis sinna politseikooli ronida? Miks just sulle sattus see suvine rannavalvuri tööots? Kas tõesti pead just sina iga kord kaine sohver olema ja lämisevaid sõpru mööda ilma ringi vedama? Pealegi veel selle Kaksikute vana rondiga ...

Aga lohutuseks: pidevalt kaineks juhtoinaks olles teenid feimi ja sulli, sõprade ja naiste respekti lisaks. Või sõprade naiste. Aga kuna sinu tähtkuju on teada-tuntud naistesebija, siis hoia end sõprade naiste suhtes tagasi, isegi kui semud juba ammu norskavad. Võid üsna kergelt molli saada. Teinekord võib juhtuda sedagi, et saad molli, kuna näed liiga kaine ja morn välja. Pigem teeskle, et su Fanta on Kruvikeeraja ning kasvõi mängi lõbusat inimest. See mäng muutub muide vahepeal täitsa usutavaks endalegi.

Foto: VIDA PRESS

KAALUD

24. september - 23. oktoober

Mõõkade emand

Tark naine, mõistus, isiksus, sõltumatus, intelligents.

Sa kas oled sattunud kokku või satud kokku ühe tõelise vääriskiviga. Tark naine saab aru, et mehel on vaja end vahepeal veidike rihmaks tõmmata ja siis aiakärus magavana värava taha saabuda. Ta saab aru, et kui ta sind hommikul peavalurohu ja külma õllega üles turgutab, siis on lootust, et sinust suvila peenarde rohimisel ka mingit kasu on. Mõistab, et sa tahad teinekord sõpradega road tripile minna.

Muidugi võib juhtuda, et suve lõpus või isegi varem paneb see naine kõigi nelja tuule poole ajama. Sest sa oled tema jaoks liiga tuhm ja tühm kuju. Katsu veidi vaguramalt käituda, vii teda vahepeal mõnele soliidsemale vabaõhukontserdile ja kohvikusse. Ka on mõistlik meeles pidada, et te mõlemad hindate sõltumatust ja seega on vaja ühiseid tegevusi, et te teineteisest liiga sõltumatuks ei kasvaks.

SKORPION

24. oktoober - 22. november

Mõõkade kuningas

Tark mees, isiksus, teravmeelsus, manööverdusvõime.

Viimane märksõna viitab sellele, et oled parkimisel üsna asendamatu inimene. Kui on vaja sõita külgboksi või tagurdada järelkäru kitsasse hoovi puukuuri juurde, siis vaadatakse sinu poole.

Tarkus võib suve nautimisel aga tekitada sulle kitsaskohti. Sa tead, et tegelikult on päris loll end koos sõpradega täis juua, rannas vikerkaarevärvides paruka ja hiigelpäikseprillidega ringi jalutades naiskade tähelepanu püüda ning ringi rallida autoga, mille "parim enne" oli kunagi eelmise sajandi 80ndatel. Nii võid tunda end veidi kohmakalt ja ebakindlalt, eriti just naistega suheldes. Viimaste puhul tuleb sageli mängu ka tõik, et ilusa keha tagant paistab ehe bimbo ning see jahutab sind maha.

Meenuta endale, et elatakse üksainus kord ning oma tarkust võid sa taas demonstreerida kuu aja pärast, kui lipsustatult koosolekul ülemuste ette astud. Seni – naudi elu.

Vales kohas teravmeelitsemine võib tuua sulle mõne purjus jorsi ebasoovitava füüsilise tähelepanu.

AMBUR

23. november - 21. detsember

Sauade emand

Dünaamika, temperament, iseteadlikkus, riskeerimine.

Sel suvel on oht kohata seiklusi. Kas viid sõbrad kärestikujõele paadimatkale, teed langevarjuhüppe või teed eksperimendi, lüües julgelt külge kümnele esimesele tänaval kohatud ilusale naisele. Riskeerimine tasub sageli ära – võid nii kohata tõeliselt ägedat naist, elada üle senikogematut närvikõdi või pälvida julge mehe maine.

Aga riskeerimine toob vahepeal kaasa ka liiga uljad eksperimendid. Ei, te ei pea sõbraga katsetama, kas suudate kahepeale kasti õlut ära juua. Ei, sa ei pea jätma ööseks avalikku kohta sõbra autot, mis on täis riputatud Georgi linte ja venekeelseid solvanguid. Kui sul on oma naine, siis ei peaks sa riskima ühises arvutis teiste naistega vallatute vestluste pidamisega.

Foto: VIDA PRESS

KALJUKITS

22. detsember - 20. jaanuar

Müntide kümme

Rikkus, turvalisus, magus elu, sisemine täiuslikkus.

No mis siin muud öelda – veab sul. Kindlasti nägid kevadel esimesena kollast liblikat ning juhuslikult ostetud loteriipilet võimaldas ülemused pikalt saata. Igavene õnnelik tohman. Kärista vähemalt oma sõpradele korralikult välja ja tao Pärnu sõidu bents üksi kinni.

Ka naistega läheb sul sel suvel hästi. Kuna sa oled üks õnnesärgis tainapea, siis ei tee ükski ahne libu sind isegi mitte paljaks, ainult koorib veidi.

Tolvan.

VEEVALAJA

21. jaanuar - 19. veebruar

Mõõkade viis

Kaotus, vaidlus, alatus, nurjumine, vägivald.

Vaeseke. Selle kaardi tähendus on sageli ka Pyrrhose võit ehk võit, mis ei rõõmusta. Võid puhkuse ajal sattuda kaklusse ja selle isegi võita, aga mingit rõõmu sa sellest ei tunne, kuna nägu on lömmis, silm sinine ja ribid valusad. Või leiad üliägeda naise, aga hiljem selgub, et said temalt tripperi. Või võidad kasti õlut, mis osutub Bockiks.

Lohuta end sellega, et ka Bock on enam-vähem õlu, kakluses allajäänul on veelgi kehvem ja pealegi tuleb ükskord ka sinu jaoks jälle päike välja. Võib-olla küll alles sügisel, aga kindlasti läheb siis paremaks.

KALAD

20. veebruar - 20. märts

Karikate kuus

Elav minevik, rõõmus mälestus, vana armastus, kogemuste toetav aspekt.

Võid sel suvel sattuda peol kokku koolipõlveaegsete sõpradega või hoida kuskil mererannas taasleitud lapsepõlvekallima kätt. Sinu suves on palju nostalgiat ja isegi lapsepõlverõõme. Sööd jäätist, ehitad liivalosse ...

Miinuseks on paraku tõik, et see kõik võib osutuda kohutavalt imalaks ja igavaks, roosaks suhkruvatiks ja vaniljejäätiseks. Omaaegne kallim võib olla voodis pettumus ja koolipõlvesõber alaarenenud jobu. Püüdle olevikus elamise ja tuleviku ootuse poole. Võta ette midagi uut ja värsket, proovi kasvõi merede kaupa lürbitud õlle asemel teinekord tekiilat. Aga ära unusta märksõna "kogemuste toetav aspekt" ehk meenuta, mis juhtus su jalgadega viimane kord, kui sa pool pudelit hinge alla panid.