Foto: Bryan Adams
Saund
8. juuni 2017, 13:51

PALUN PUUVILJU JA ŠAMPUST! Rammsteini lavatagused nõudmised jäävad üsna igavaks (7)

Juba pühapäeval saab lauluväljakul toimuma selle suve vingeim kontsert, kui lavalauad paneb sõna otseses mõttes kuumama superbänd Rammstein. Kuigi võiks arvata, et mehed, kes laval tuld purskavad ning veristena ringi jooksevad, nõuavad lava taha vähemalt veriseid päid või toorest liha, selgub, et tegelikult on nende nõudmised üsna igavad.

Mehed soovivad lava taga näha sada protsenti värsket apelsini-, õuna- ja jõhvikamahla; Uus-Meremaalt, Austraaliast, Tšiilist või Lõuna-Aafrikast pärit kvaliteetset kuiva punast veini; kvaliteetset šampust, näiteks Dom Perignoni, Bollingeri või Veuve Clicquot´d, kuid kindlasti mitte Moet Chandoni ja tekiilat. Toitudest palub Rammstein suuri puuviljavaagnaid, erinevaid pähkleid, maiustuse ning singi- ja juustuvalikut. Ära on ka mainitud see, et bänd on alati väga rõõmus, kui neile pakutakse paremaid palu kohalikust köögist. Lisaks palutakse lava taha ka kaht erinevat isetehtud mahla, mille koostisosade hulka kuuluvad näiteks kurk, seller, porgandid jms.

Ruumide osas on samuti nõudmised üsna tagasihoidlikud – mehed tahavad oma käsutusse saada nelja suurt riietusruumi bändile, üht suurt puhkeruumi ning üht garderoobituba. Kasutuses olevad ruumid peavad olema puhtad, soojad, lukustatavate ustega ning tagasihoidlikult, kuid maitsekalt sisustatud. Samuti läheb neil tarvis täispikkuses peegleid, paari diivanit, laualampe, šampanjajahutajaid ning üht ratastel kontoritooli.