Star FM suvetuuri kontsert Tartu lauluväljakul 7. juunil 2017. Peaesinejaks Boney M. Lisaks tantsitasid publikut austerlaste Joy ning Code One ehk Koit Toome ja Sarah.Foto: Aldo Luud
Inimesed
7. juuni 2017, 23:58

GALERII | Diskobändi Boney M liider Liz Mitchell meelitas lavale trobikonna täisjõus mehepoegi (12)

"Lavale tulgu poisid, meil on teid vaja "Rasputini" jaoks! Me vajame siia poisse," ergutas Boney M-i liider Liz Mitchell. Esimese hooga vajus üle Tartu lauluväljaku sire vaikus. "Kui poisid ei tule, siis tulgu isad!" Lauljanna malbe kutse peale turnis üksteise järel lavale kolm meest, nende järel veel neli julget ning moodustasid Mitchelli selja taha vägagi maskuliinse müüri.

Raadio Star FM suvetuuri peaesineja, kultusliku diskobändi Boney M liikmeil venis suu naerule, kui trobikond täisjõus mehepoegi end lavale nii oskuslikult sisse sättis, et muusikute nelikule üsna napilt ruumi jagus. Hea, et Boney M vabatahtlike tantsumeeste lennukate koreograafiliste etüüdide tõttu lavalt alla ei pudenenud.

Star FM suvetuuri kontsert Tartu lauluväljakul 7. juunil 2017. Peaesinejaks Boney M. Lisaks tantsitasid publikut austerlaste Joy ning Code One ehk Koit Toome ja Sarah. Foto: Aldo Luud

Ehkki Boney M-i ainus meesliige, kes on algkoosseisust tuntud Bobby Farrelli koopia nii häälematerjalilt kui plastikalt, püüdis eestlastest tantsulõvidele tantsusamme ette näidata, polnud sellest suurt tolku. Eesti mehed liikusid üha suureneva innukusega, kuid kindlameelselt rütmist välja. Loo lõpus sai vale-Bobby aga isehakanud tantsutrupi, kes vahepeal püüdis koguni midagi kankaani-laadset esitada, korraks rütmi suunata: üles-alla hüppamisega. Selle koreograafilise etüüdiga tulid mehed hiilgavalt toime.

Tantsujalad tõmbasid end "Rasputini" lõpuks nii hoogsalt käima, et nende jaoks lõppesid kultuslugu ja nende lavaaeg ilmselgelt liiga vara. Sestap rühkisid nad kui löögirusikas Mitchellile grupikallit tegema. Küllap kestnuks staari ühisembamine pikemaltki, kui kogukad turvamehed poleks agarat tantsutruppi sulnilt lava taha talutanud.

Lisaks Boney M-ile tantsitasid Tartu lauluväljakul publikut austerlaste diskobänd Joy ning Star FM-i suvekontserdeiks taasühinenud Code One ehk Koit Toome ja Sarah.

Star FM suvetuuri kontsert Tartu lauluväljakul 7. juunil 2017. Peaesinejaks Boney M. Lisaks tantsitasid publikut austerlaste Joy ning Code One ehk Koit Toome ja Sarah. Foto: Aldo Luud