RÕÕMSALT LAVAL: Tanel Padar & The Sun (pildil keskel klahvkamees Tomi Rahula ja paremal basskitarrist Danel Pandre) 24. veebruari varahommikul rokkimas Tallinna öö­klubis Vabank. Selleks ajaks teadis punt ­juba, et pikka pidu enam pole.Foto: Alar Truu
Inimesed
8. juuni 2017, 04:00

"Iga hea asi saab lõpuks otsa. The Sunil on aeg pillid kotti panna." (15)

Tanel Padar teatas, et üle 14 aasta tegutsenud rokkbänd The Sun läheb laiali ja ta jätkab sooloartistina.

Tanel Padar teatas, et üle 14 aasta tegutsenud rokkbänd The Sun läheb laiali ja ta jätkab sooloartistina.

Teisipäeva õhtul tegi ­Tanel Padar The Suni Facebooki lehel teatavaks, et üks Eesti esirokk­bände lõpetab tegutsemise. "See on kaua küpsenud otsus. Mõne aasta pikkune," kinnitas laulja eile Eesti Ekspressis ilmunud usutluses. 

"15 täiesti pöörast aastat täis tuhandeid kontserte, sadu salvestusi, telesaateid. Oleme esinenud paljude Eesti artistidega koos, jaganud lava maailmakuulsate bändidega, soojendanud Metallicat ja Aerosmithi. Me oleme võitnud enamiku muusikaauhindu, mida üks bänd üldse võiks ihaldada, välja arvatud parim naislaulja," vaatas Padar üleeile kella üheksa paiku õhtul Facebooki postitatud kaheminutilises videoklipis The Suni ajale tagasi. "Aga elus kipub ikka nii olema, et iga hea asi saab lõpuks otsa. Nii on ka tulnud aeg The Sunil pillid kotti panna ja areenilt lahkuda," lausus ta reipalt. “Meil kõigil on omad mõtted, oma teised projektid, bändid. Samamoodi on minul olnud juba üle kümne aasta idee anda välja oma sooloalbum. Ja nüüd ma olengi peamiselt sellega tegelenud ja pannud põhirõhu sellele, et see varsti teieni tuua,“ sõnas Tanel tuleviku kohta.

Edasi lugemiseks: