Foto: Aldo Luud
Inimesed
6. juuni 2017, 22:51

VAHVA GALERII | Vaata, kuidas teater, ministeerium ja muuseum omavahel jalgpallis mõõtu võtsid (2)

Täna peeti Tartu ülikooli staadionil sõbralikku jalgpalliturniiri, kus võtsid omavahel mõõtu teater Vanemuine, Eesti Rahva Muuseum ning haridus ja teadusministeerium. Teist aastat järjest noppis võidu Vanemuine, näidates teatritöötajate osavust ja head vormi. Hõbedase koha võitis haridus- ja teadusministeerium. Eesti Rahva Muuseum jäi kolmandaks.

Võidumeeskonda kuuluv näitleja Priit Strandberg sõnas, et mäng polnud igav. Küll aga tunnistas ta, et võistkonnas oli tugevaid mängijaid. "See on ju ikka sõpruskohtumine. Selles mõttes küll, et meil on paar päris toredat mängumeest võistkonnas, et hoiame sportlikku vaimu ikka kõrgel ja üritame asja ikka päriselt teha," lausus ta. Enne sõpruskohtumist Vanemuise võistkond koos jalkaplatsil harjutamas ei käinud. "Aga 10. juunil mängivad Eesti näitlejad Soome näitlejate vastu - selleks mänguks oleme natuke valmistunud. Mina ja Reimo Sagar oleme seal," sõnab ta.

Priit on suur jalgpallisõber ja kuulub ka FC Reali hingekirja. Küll aga tunnistas ta, et palli pääseb ta mängima kiire elutempo tõttu üsna harva. "Kuidas kunagi - oleneb, palju tööd Tartus on," sõnab ta. "Kolm mängu hooajas jõuan teha, ent mitte rohkem. Trenni üldse ei jõua. Aga kui võimalust on, siis püüan ikka mängida. Aga ikka hobikorras," lausus ta.

Vaata galeriid!