ETV "Terevisiooni" saatejuhid Katrin Viirpalu ja Eero Reinu.Foto: Ülo Josing / ERR
Tele
6. juuni 2017, 14:33

MUUTUSTE AEG! Saatejuht Eero Reinu lahkub "Terevisioonist" (62)

"Mina selle hooajaga lõpetan. Need inimesed, kes seda hommikuprogrammi toodavad, on väga vahvad. Nad teevad väga palju ja väga rasket tööd," kiitis Reinu oma aega "Terevisiooni" meeskonnas Menule. 

Rahvusringhäälingu meelelahutustoimetuse juhi Urmas Vaino sõnul austab ta Reinu otsust lahkuda. "Olen talle väga tänulik, et ta oli valmis hooaja keskel asuma juhtima pika ajalooga saadet. Kui kasutada "väljakutse" retoorikat, siis seda oli tema otsuses "Terevisiooni" meeskonnaga liituda sada protsenti ja Eero sai selle väljakutsega igati hakkama," ütles Vaino. 

Refereeritud Menust.

Eero Reinu asus tänavu aasta alguses, 9.jaanuaril Urmas Vaino asemele "Terevisiooni" saadet koos Katrin Viirpaluga juhtima. Katseaeg sai mehel selle aja jooksul edukalt läbitud, ent tööpõlve jäi väheseks. 

Kas saatuslikuks võis saada ehk otsesaate juhtimine?

Jaanuari hakul sõnas Reinu Õhtulehele, et otsesaate tegemine on tema varasemate saatekogemustega võrreldes täiesti erinev ja raske, kuna puudub võimalus asju uuesti teha. "Aga otsesaate puhul tulebki olla terve see aeg, alates kella 6.55, kui saade algab, kuni kella üheksani kõigi meeltega saates kohal," ütles too aeg Reinu.

Ka kaassaatejuhi ­Katrin Viirpalu suurim hirm, et Reinu võib hommikuti sisse magada osutus asjatuks, sest Eero oli alati õigel ajal õiges kohas ning sõnas ka tööle asudes Õhtulehele, et ärkamisega raskusi pole: "Tõusta oli tegelikult väga kerge. Ärkasin kell viis – ei olnud mingit probleemi."

Uut saatejuhti kiideti ning televaatajad arvasid tol ajal, et kui mees rolliga harjub, tuleb see tal veelgi paremini välja. Kui üldse millegi üle viriseda, soovitasid lugejad ETV-l iganenud saate formaadi muutmist.