RIPS by Beatrice FENICE värvikas esmaesitlus toimus šampanja-lounge`is MULLFoto: Meisi Volt/Maksim Toome
Inimesed
5. juuni 2017, 19:10

PILDID | Beatrice Fenice uue kollektsiooni esitlusel esines California rokkbänd The Pullmen (6)

RIPS by Beatrice FENICE värvikas esmaesitlus toimus šampanja-lounge`is MULL

Rõivakollektsiooni nimi on RIPS by Beatrice FENICE – Rips tähendab eesti keeles ripsmekarva, kuid kirjeldab ka inglise keeles ideaalselt sarja aluseks olevat mõtet – inspiratsiooni on saadud erinevatest ajastutest, tekstuuridest ja tekstiilidest, mis tunduvad olevat oma kontekstist välja rebitud ja mida on omavahel kombineeritud viisil, mis annab neile uusi funktsioone.

Beatrice ise ütleb oma kollektsiooni kohta: “Me elame imelisel ajal, mil mood ei sea meile reegleid, mis on õige ja mis vale”. Beatrice FENICE armastab sama rõivakollektsiooni raames segada erinevaid tekstuure ja ideid, kasutada kallist siidi ja ühildada seda hoopis jämedakoelisemate materjalide taaskasutatud tükkidega. Iga ese on unikaalne ja käsitsi valmistamise tehnoloogia ei lase ühelgi esemel olla teise ideaalne koopia.

RIPS by Beatrice FENICE värvikas esmaesitlus toimus šampanja-lounge`is MULL Foto: Meisi Volt

RIPS räägib ka valust ja haavatavusest, mida mõistavad kõik inimesed.

Beatrice FENICE on multidistsiplinaarne kunstnik, Eesti seltskonnaelu staar ja stiiliikoon alates 1993. aastast. Ta on 20 aastat juhtinud oma modelliagentuuri ja on šampanjakultuuri eestvedaja Eestis. Beatrice on töötanud stilistina mitmete Eesti ajakirjade ja lõputu hulga moeetenduste juures.

Kollektsioon RIPS on tema jaoks neljas. Viimati esitles Beatrice oma kollektsiooni FENICE aastal 2013 Tallinn Fashion Week`il. 

RIPS by Beatrice FENICE värvikas esmaesitlus toimus šampanja-lounge`is MULL Foto: Meisi Volt

Peale moekollektsiooni esitlust küttis külalised kuumaks ansambel The Pullmen Californiast.

The Pullmeni tutvustavad kõige paremini nende viimase albumi esimese laulu esimesed read: “Look out, we're going for your throat now” (Ole ettevaatlik, nüüd sihime me sinu kõri). The Pullmeni moodustavad neli parimat sõpra, keda ühendas soov koos laule kirjutada ning nende kolmas album „Going Dark” näitabki bändiliikmete võimsat isiklikku ja muusikalist arengut.

The Pullmeni on võrreldud ansamblitega Against Me!, Pixies, „The Dead Milkmen’s Rodney Anonymous fronting Modest Mouse” ja „If Tom Waits scored a Sergio Leone movie”.

RIPS by Beatrice FENICE värvikas esmaesitlus toimus šampanja-lounge`is MULL

Beatrice FENICE uue kollektsiooni esitluse tõi publikuni ilubränd RevitaLash, mille tootevalikus on üle maailma tunnustatud tooted ripsmete-, kulmude- ja juustekasvu soodustamiseks. Alates 2006. aastast on RevitaLash ® Cosmetics aidanud miljonitel inimestel armuda oma loomulikesse ripsmetesse ja kulmudesse. Ettevõte annetab igal aastal osa oma tulust rinnavähiuuringuteks.

Vaata mahukat pildigaleriid!