Simon CowellFoto: Reuters / Scanpix
Tele
5. juuni 2017, 15:24

"Sa näed välja nagu elukas, kes džunglis elab!": vaata talendisaadete julmima kohtuniku Simon Cowelli parimaid väljaütlemisi!

Simon Cowell on üks tuntumaid talendisaadete kohtunikke, kuid ka üks kurikuulsamaid, kuna see mees ei kohku tagasi ühegi talendi ees ning ütleb otse ja ausalt välja kõigile, mida ta nendest arvab.

Cowell on olnud kohtunik saadetes “American Idol,” “X Factor, “Britain’s Got Talent” ning paljud nendes talendisaadetes osalenutest on saanud tunda Cowelli teravat keelt ja lahkunud pisarsilmil.

Cowelli julmad solvangud on nii šokeerivad, et isegi tema kaaskohtunikud on nendest šokeeritud. “Black Eyed Peas” laulja Will.i.am on Cowelli selle eest isegi jõhkardiks kutsunud. Digitalspy reastas mõned parimad Cowelli solvangud.

1. “Kust sa selle hääle said?”  “Jumal andis selle mulle.” “Kas seda saab tagastada?”

Saates “American Idol” end proovile pannud laulja kiitles, et tema hääle on andnud talle suur jumal ise. Kahjuks ei vastanud ta hääl kõrgele seatud ootustele. 

Cowell hakkas naise laulmise peale naerma ning lajatas: 

“Kas jumalale saab selle hääle tagastada? Anna andeks, aga kui ma oleks sinu asemel, annaks ma selle tagasi. See ei ole parim kingitus maailmas, eks ole. Anna andeks, Tiffany, aga sa ei oska laulda!”

2. “Sa näed välja nagu elajas, kes elab džunglis.”

Noormees nimega Kenneth oli veendunud, et just tema võidab laulusaate “American Idol”. Muidugi oli ta veendunud ka selles, et Cowellil jääb teda nähes imestusest suu lahti. Muidugi seda ei juhtunud ning Cowell kostitas noormeest nii mitmegi solvanguga, öeldes: “Kas sa saad ikka aru, et see on lauluvõistlus? Sa näed veider välja, su tantsimisoskus on kohutav, laulmine oli jube ja sa näed oma suurte silmade tõttu välja nagu elukas, kes džunglis elab.”

3. Katki läinud plaat

Ka see neiu arvas, et ta on järgmine superstaar ja võidab “American Idol” saate. Ta läks suure enesekindlusega kohtunike ette, üritas laulda sama kõrge häälega kui Mariah Carey. Pärast tema esinemise lõppu olid kohtunikud imestunud ning Cowelli suust kõlas: “Issand jumal…”. Muidugi arvas neiu, et kohtunikud olid pahviks löödud seetõttu, et tal läks nii hästi.

“Ainuke sarnasus sinu ja Mariah Carey vahel on see, kui Mariah Carey CD-plaat jäetaks aastaks päikese kätte ja üritataks siis mängima panna,” lajatas Cowell, mis naerusuise tüdruku tõsiseks tõmbas. 

Küll aga lohutasid neiut teised kohtunikud, öeldes, et neiul isegi võib täitsa hea hääl olla, kui ta ei üritaks laulda nagu Mariah Carey.

4. “Kas sa sõid enda koori ära?”

Patrick astus nähtavasti Briti talendisaate lavale vasaku jalaga. Mees õrritas kohtunikke öeldes, et tema on gospelkoor. Selle peale küsis Cowell, et kus see koor siis on: “Kas sa sõid nad ära?” küsis ta, tehes solvava remargi esineja kaalu pihta.

Siiski ilmusid ülejäänud kooriliikmed publiku seast välja ja nad andsid vägeva esituse, pääsedes talendisaate järgmisesse vooru.

5. “Kaeba oma lauluõpetaja kohtusse.”

Kui üks neiu kuulsat laulu “Lady Marmalade” üritas järgi teha, ütles Cowell talle vaid: “Kas sa võtad laulutunde? Kas sul on jurist? Ei ole? Palka endale jurist ja kaeba lauluõpetaja kohtusse.”

Rohkem sõnu ei olnudki vaja.

6. “Su suu on nii suur, et sellest tuli mingi imelik hääl ja see on kohutav.”

Holly Gervis läks kohtunike ette suurima enesekindlusega, teades, et temast saab suur laulja ja muid variante ei olegi. Neiu oli varem töötanud lauljana hotellides ja turismiparkides ning ta oli kindel, et just laulmine on tema kutsumus. Ka “X Factori” võitmine oli tema peas juba täiesti kindel. 

Kahjuks aga ei näinud kohtunikud naise jaoks nii eredat tulevikku.

“Su suu on liigagi suur, kui sa laulad. Nagu oleks koopasse vaadanud. Ma ei ole elus midagi nii suurt läinud. Ja kuna su suu on nii suur, tuleb sealt imelikku heli. Täiesti kohutav!” kommenteeris Cowell.

Teised kohtunikud pidasid neiu esitust pigem naljakaks kui tõsiseltvõetavaks ning soovitasid neiul pigem jutlustajaks hakata.