Inimesed

AJAS LIHTSALT NUTMA: Mallukaga juhtus õudne vahejuhtum (25)

LISA KOMMENTAAR

Kas6. juuni 2017, 22:49
See on see naine,kellelt see koer ära võeti?
Sel mimmil6. juuni 2017, 14:01
vist vetsu asja pole, et nii palju nutab?
no vot6. juuni 2017, 13:08
mimm arvas, et on kogu maailmas tuntud blogija, aga selgus, et kusagil korfus keegi teda ei tunne ja ei kardagi, ega laku varbavahesid. '
välikohvikutes võib suitsetada.
ja ise läks oma lastega sinna hiljem, valinud teine koht.
ja minu arusaamist mööda, alustas ta ise tüli, valades oma sevenupi teise sigareti peale.
üldiselt oleks aeg närve ravida.
O.M.G !6. juuni 2017, 12:08
No kesse viitsib mingi Malluka blogisid lugeda? Vist tiinekad ja muud ajupeetusega pubekad, normaalne inimene neid küll ei loe.
to O.M.G6. juuni 2017, 12:24
No mida sa loodad :) ... Kui selles Malluka halas nimega: "Issand mu laste juuresolekul suitsetati ja minu käskudele ei allutud" tuli ka NAISTERAHVASTE kommentaare, milles kirjutati: "Neile oleks pidanud koni näkku kustutama" , "Oleksid pidanud jalaga makku lööma sellistele" jne jne jne. Kas sa tõesti arvad, et selline lugejaskond on eriti intelligentne?!? :D
Kui Mallukas ehk siis Mariann kiitleb sellega kui närvi ta suutis selle situatsioonipeale minna ja kuidas ta ikka limonaadi teistele peale kallas, näidates enda lastele, et nii saab ja võib ka asju "lahendada"
No ei näita ka see Mariann erilist mõistust väljaja nii, nagu blogija ise, nii ka lugejaskond! Lihtne :D
issssanddd jummaaaallll....6. juuni 2017, 08:40
Mina annaks 10+ tugrikut nendele suitsetajatele!!! Vaatasin seda Malluka hala ja mind tõepoolest ärritas kui rumal võib üks naine ja EMA olla. Kas sa tõesti arvad, et kui sinul on kaasas kaks titte, siis kõik peavad kummardama maani ja taanduma sinu teelt? Ronid kohta, kus avalik suitsetamine on pea, et kõikjal lubatud ja siis kamandad SUITSETAJAID minema, sest SINUL on lapsed kaasas ja SULLE EI MEELDI?!? Lähed teiste ninaalla õiendama ja kui nad ei allu sinu soovile, siis kallad nad limonaadiga lihtsalt üle??? Sõimates neid ashoolideks??? Õpetad enda lapsi juba maast madalast teisi inimesi austama, andes neile eeskuju? No tõesti Mariann, tule maapeale.
Võid ju halada ja nutta palju soovid aga kui sulle ei meeldi, kuidas ülejäänud maailmas käitutakse, siis istu kodus ja ära roni kohta, kus suitsetada tohib!!!
Kui ma siiani veel arvasin natukenegi midagi, siis nüüd see arvamus kahjuks muutus ja ma rohkem ei soovi sinu blogi lugeda ega jälgida.
Loodan, et sinu lapsed ei kasva sinu sarnaseks!
6. juuni 2017, 13:09
ta on eestis selle kuulsusega ära harjunud. kõik kummardavad.
mõtetu targutamine6. juuni 2017, 08:12
Kuidas võib üks inimene niilolli juttu ajada,midagi on tal viga arvatavasti.
mari6. juuni 2017, 07:43
Tere tulemast maailma, kus sa ei ole keegi.
Anonüümne6. juuni 2017, 07:35
Sa aru välismaal sa pole keegi, Eestis võid jah ulme palju endast mõelda.
Ise olid ka suitsetaja ja see Uk mees, las suitsetab tal pole äkki lapsi, siis teda ei huvita ka ja sa kleepud tänu sellele,et sa 7upiga tema suitsu kustutasid, nii,et jah ise oled süüdi ja vaene Lende.
Ja muidugi sa võid ju filmida aga sheerida, ilmselt su blogi jama kui pead seda mingite intriigidega täitma !
Labasuss6. juuni 2017, 01:04
Emme! Kammi pea ära ja maga pea kaineks !
Marge5. juuni 2017, 19:59
Mallukas ei adunud ära, et seal kuurordis ei ole ta mitte keegi (nagu siin Eestis on ta harjunud, et keegi talle midagi vastu öelda ei julge) ja läks ikka bravuurikalt oma õigust nõudma, seal ta saadeti aga lihtsalt pikalt (täiesti õigustatult , muide) ja mida teeb meie Mallukas? Esiteks hakkab sõimama (asshole) ja siis kallab teisele inimesele magusat jooki peale! Selliselt siis käitub üks normaalne, intelligentne inimene? Naine ja ema? Ja siis kui sahmaka vastu sai, lidus livesse nutma ja kaebama, et siis oma planktoni kaastundes ja toetuses supelda. Tõsiselt, see inimene vajaks psühhiaatri nõustamist juba..
6. juuni 2017, 10:44
Lapsed vaatasid pealt ja õppisid, kuidas tulevikus emmele ja issile midagi pähe valada kui oma tahtmist ei saa.
vana kreeklane5. juuni 2017, 19:32
St lihtsalt, et seekord tönnib ta Korful, mitte Eestis.
5. juuni 2017, 18:47
Õudne vahejuhtum? Ooomaigaad, tegelt ka nagu, nii hirmus! Siiamaani värisen!
Üks mõttetumaid tädisid siin eestis!
5. juuni 2017, 18:52
Ta näeb5. juuni 2017, 18:33
välja nagu öö otsa joonud.
on 5. juuni 2017, 18:08
ikka ilusaid inimesi ilma loodud eksju ,öösärgi on selga jätnud oma blogimise ajaks v?
oik5. juuni 2017, 17:57
See kogu maailma allakäigu viga ongi, et nõutakse ja võideldakse oma õiguste eest teiste heaolu hinnaga. Fakt on see, et noorel emal kahe väikese lapsega on keerulisem endale uut suitsuvaba kohta leida kui üle keskea kodanikel.
Kai5. juuni 2017, 16:17
"Oumaigaad tegelt ka nagu"... korra tegi keegi midagi sellist, mis sulle ei meeldinud ja siis hakkasid nutma. Aga kõik need õelused ja alandused, mida sa eesti tuntud inimeste kohta kirjutad oma labasusest üle ääre ajavas blogis? Tule taevas appi. Vaata peeglisse, noor inimene, aga nii käest lasnud ennast... ei tea, mis selle elustiili taga on.
oijah5. juuni 2017, 16:14
Hoia oma närve! Milleks konflikti ülesse puhuda tühja koha pealt, sest ei ole sinul ja su lapsel mingeid eeliseid võrreldes teistega õues päikese käes elu nautida. Tõusnud lapse huvides laua tagant ülesse ja leidnud kaugemal koht, kus oleks lapsega turvalisem olla. Niisugune käitumine sinu poolt näitab vaid üht, et on aeg psühholoogi külastada.
CCC5. juuni 2017, 15:46
Oi kui jube lugu tõesti.
vana kreeklane5. juuni 2017, 15:44
Võiks kka lisada, et Mallukas viibib perega Korful ja ilmselt see vahejuhtum juhtus seal. Praegu on tegemist lugeja/vaataja desorienteerimisega.
ausalt 5. juuni 2017, 18:10
ei huvita ka kus ta viibib ,oma mula ajab igal pool ühtemoodi
5. juuni 2017, 15:08