Smuutikuninganna Eliq Maranik esitles Tallinnas, Solarise Apollos rahvusvahelist bestsellerit “Tervisesmuutid” Foto: Viktor Burkivski
Inimesed
3. juuni 2017, 20:56

FOTOD ja VIDEO | Smuutikuninganna Eliq Maraniku rahvusvahelise bestselleri “Tervisesmuutid” esitlus Tallinnas (2)

Eliq Maranik on laias ilmas tuntud kui smuutikuninganna, kelle teoseid on müüdud üle kahe miljoni raamatu enam kui 30 riigis. Äsja ilmus kirjastuselt Pilgrim eesti keeles tema rahvusvaheline bestseller “Tervisesmuutid. Erguta oma keha vitamiinide, mineraalide ja antioksüdanti”, kus sees on kasulikke tervisetarkusi ja üle poolesaja hõrgutava tervisepommi retsepti.
 Smuutikuninganna Eliq Maranik esitles  reedel, 2. juunil Tallinnas, Solarise Apollos rahvusvahelist bestsellerit “Tervisesmuutid” 

“Inimene on alati toitunud puuviljadest, marjadest ja rohelistest taimedest, et end hästi tunda, nüüdisajal aga süüakse sageli liiga vähe aineid, mida keha vajab, et säilitada head tervist ja elujõudu,” tõdeb raamatu “Tervisesmuutid” autor Eliq Maranik.

Smuutikuninganna Eliq Maranik esitles Tallinnas, Solarise Apollos rahvusvahelist bestsellerit “Tervisesmuutid” Foto: Viktor Burkivski

“Pakun välja üle poolesaja lihtsalt valmistatava smuuti retsepti, mis annavad hea enesetunde ja hoiavad keha tasakaalus. Siin leidub jooke igale maitsele: energiarikastele viljadele ja marjadele on lisatud kasulikke pähkleid, seemneid, vetikaid, supermarjapulbreid ja muid looduslikke tooraineid.

Kõik retseptid sobivad taimetoitlastele ja veganitele, aga mõistagi võib soovi korral hulka segada meiereitooteid,” räägib smuutikuninganna rahvusvahelisest bestsellerist, mis nüüd ka eesti keeles ilmunud.

Raamat “Tervisesmuutid” annab lisaks retseptidele praktilisi nõuandeid

Näiteks, kuidas säilitada smuutide koostisaineid, kuidas need mõjuvad tervisele ja mida võib säilitada sügavkülmikus, milliseid lõkse tuleb vältida toidupoes, kuidas alustada päeva toitaineterikka vitamiinisüstiga, kuidas võtta tervislikult paar kilo kaalust alla ning virgutada väsinud ja stressis keha kiiresti valmiva energiapommiga, kuidas täiendada valguvarusid ja kust ammutada uut jõudu peale treeninguid ning palju muud kasulikku, mida on vaja rikkalikumaks ja tervislikumaks eluks.

Eesti päritolu Eliq Maranik on maailmas tuntud kui smuutikuninganna, Smoothie Queen

Tema kokaraamatuid on tõlgitud enam kui 20 keelde ning müüdud üle kahe miljoni eksemplari rohkem kui 30 riigis. Oma raamatutes keskendub ta peamiselt smuutidele ja tervislikule eluviisile.

Eliqi raamatuid on pärjatud auhindadega mitmel rahvusvahelisel võistlusel. Eestis sündinud, pikalt Rootsis elanud ja nüüd Hispaanias resideeruv smuutikuninganna jumaldab tervislikku eluviisi ning jagab oma teadmisi ja retsepte fännidega üle kogu maailma.

Raamatuesitluse meisterdatati värskeid tervisest ja väetaimedest pakatavaid tervisesmuutisid, mida kõik maitsta said. Smuutikuninganna jagas häid nippe ja praktilisi smuutikunsti nõuandeid ning muidugi ka autogramme.

Vaata pildigaleriid ja videot!