Geri Halliwell ehk nüüdsel ajal Geri Horner. Foto: OLIVIER MORIN
Saund
2. juuni 2017, 13:33

Geri palus viimaks Spice Girlsist lahkumise pärast vabandust

19 aastat tagasi tuli lauljatar Geri Halliwell keset Spice Girlsi maailmaturneed lagedale šokeeriva avaldusega: ta lahkub tüdrukutebändist.

Kuid alles nüüd palus Geri, kes kannab nüüd oma abikaasa perekonnanime Horner, Spice Girlsi fänne raputanud otsuse eest vabandust.

Kui keegi fänn kolmapäeval Geri lahkumise 19. aastapäeva puhul Twitteri sissekande tegi, vastas lauljatar: “Andke andeks.” Kuid endine Sexy Spice lisas: “Kõik saab lõpuks joonde, mu ema on seda alati öelnud!”, vahendab Vanity Fair.

Kuigi Halliwell palus juhtunu eest esmakordselt vabandust, on ta varem oma otsuse tagamaid avanud. 2010. aasta intervjuus seletas ta, et oli plaaninud lahkuda septembris, spaisside maailmaturnee lõpus. Kuid keset tuuri keelati Halliwellil, kellel oli 18aastasena eemaldatud rinnast kasvaja, rinnavähi teemal intervjuud anda. 

“Sain väga vihaseks, väga emotsionaalseks, sest see oli mulle väga südamelähedane teema,” rääkis Geri. “Ma pidin olema girl power’i eestkõneleja ning tundsin, et olen silmakirjatseja, kui ma ei saa teha midagi ... mis naistele väge juurde annaks. Nii et ma pidin lahkuma. Mul ei jäänud tõesti muud üle.”

Mullu juulis teatasid Geri, Emma Bunton ja Mel B videoklipis, et osalevad sel suvel Hyde Parkis ansambli taasühinemiskontserdil. Kontserdiplaanid paistavad jõus olevat, kuid täpsustusi pole tehtud. Victoria Beckham ja Mel C koos kunagiste bändikaaslastega videos ei osalnud, nii et ilmselt nemad teistega koos enam lavale ei naase.