Nagu enne uue iPhone´i müügile tulekut: Klubi 9/11 ukse taga on DJ Nick Warreni ootuses juba järjekordFoto: Õhtuleht
Inimesed
2. juuni 2017, 12:26

Nagu enne uue iPhone´i müügile tulekut: klubi 9/11 ukse taga on DJ Nick Warreni ootuses juba järjekord (8)

Nagu enne uue iPhone´i müügile tulekut: Klubi 9/11 ukse taga on DJ Nick Warreni ootuses juba järjekord (Õhtuleht)

Täna õhtul esineb Tallinna ööklubis 9/11 esmakordselt Eestis maailmakuulus DJ ja produtsent Nick Warren. 

Tema suurimad fännid on aga täna varahommikust saadik klubi ukse taga ootel. "Tahame olla õhtul esimesed ja saada lava ees parimad kohad," kommenteerisid Õhtulehele fännid, kes olid mugavamaks ajaveetmiseks kaasa võtnud isegi madratsid, padjad ja magamiskotid.

Õhtune pidu toimub koostöös uue muusikapleier äpi MULL Digital’iga, kes Warreni Eestisse lennutab. MULL Digital on uus ja mugav pleier äpp, mis pakub kuulamiseks värsket underground tantsumuusikat täispikkade klubiversioonide ja Eestis salvestatud DJ-mixide näol.

Uue muusikapleier äppi MULL Digital ellukutsujad Jüri Muttika, Joel Haugas ja Hando Tõnumaa  (Õhtuleht)

Äpi ellukutsujateks on klubi 9/11 residendid Joel Haugas ja Hando Tõnumaa ning filmirežissöör, stsenarist, filmiprodutsent ja teleajakirjanik Jüri Muttika.

"Ajal, kui pakkumine ületab kuhjaga nõudlust, on lihtsus taas hinnas. Ega asjata ei öelda, et kõik geniaalne on alati väga lihtne. Kui Joel rääkis mulle ideest teha muusika pleier-äpp, kus on ainult play-nupp, tundsin kohe, et siin tuleb nõu ja jõuga appi tulla, et asi ära teha. Hando mõte, et muusikavalikus kõlavad ainult DJ-de tehtud miksid, mitte robotivalikuga playlist, tundus samuti üleüldise mehhaniseerimise ja inimfaktori väljataandamise ajastul õige vastuvoolu ujumine," kommenteerib Muttika.

"Tänaseks on pleier valmis, mängib maitsekat biiti ja tulemus meenutab mulle kangesti lapsepõlve, kui sain oma esimese pleieri, mul oli vaid paar kassetti ja kuulasin need pea auklikuks. Kuna patakaid tuli ka säästa, siis kerimise nuppe ei vajutanud. Nõnda kuluski vaid play nupp läikima, sest tsiteerides meie pleier-äpi loosungit – We never stop playing!" lisab ta.

DJ Nick Warren

Kuigi Warreni puhul on tegemist tõelise progressive astronautiga, kellel on ette näidata rekordilised kaheksa Global Underground mix-albumit ja mitmeid reliise sellistelt labelitelt nagu Renaissance ja Balance Series ning A&R positsioon Hope Recordingsis, suudab mees pakkuda ka dünaamilist ambient ja downtempo rännakuid.

Kõigele lisaks rajas Warren 2015. aastal The Soundgarden labeli ja alustas samanimelise podcast sarjaga, kus ta toob kuulajani sügavalt isikliku kollaaži, millest õhkab soojust, emotsioone ning meloodilist hauss ja tehnomuusikat.

Nick Warreni järjepidev anne leida üles täiesti tundmatute produtsentide pärle on viinud ta maailma parimatesse klubidesse, nende seas Twilo (New York), Haçienda (Manchester), Womb (Tokyo), Zouk (Singapore), Sound Factory (Junior Vasque), Cafe Del Mar (Ibiza) jne. Üheskoos on ta DJ-pulti jaganud selliste nimedega nagu John Digweed, Hernan Cattaneo, Guy J, Sasha, Eelke Kleijn, Guy Mantzur jt.

Hype kaob, aine kestab. Lihtsustatult öeldes on Nick Warreni puhul tegemist klubimuusika maailmasaadikuga. Nick Warrenile annavad hoogu kohalikud musavõlurid Hando Tõnumaa ja Jo-L.

Otseülekannet peolt saad kuulata MULL Digital äpiga.

Tõmba alla MULL Digitali äpp ja Sinuga on värske biit alati kaasas:

Google Play http://bit.ly/2riK5CE

AppStore http://apple.co/2rvcv9S 

Ööklubi 9/11 asub aadressil Tulika 9/11

Ole kohal!