Venemaa superstaarid Filatov & KarasFoto: Facebook
Inimesed
2. juuni 2017, 10:39

Venemaa superstaarid Filatov & Karas üllatavad tagasihoidlikkusega

6. juulil toimuvat Elka võimsat live-kontserti soojendab kuulus Venemaa DJ-duo Filatov & Karas.  Mehed esinevad Eestis avalikult esimest korda. Varem on nad siinmail plaate mänginud vaid ühel eksklusiivsel kõrgseltskonna klubiüritusel.

Filatov & Karas on mõlemad staažikad DJ-d ja tõelised elektroonilise muusika võlurid. Lisaks omaenda loomingule on nad välja andnud remikse paljude tuntud muusikute lugudest. Viimase aja mängituim lugu Eesti raadiotes on kindlasti Imany “Don’t Be So Shy”.

Mis on märkimisväärne, on esinejate nõudmised. “Rider´it avades eeldasime, et see on kantud Venemaa kõrgseltskonna luksusearmastusest ning peame hakkama aegsasti backstage’i kaaviarit varuma. Või vähemalt ohtralt peenemaid jooke... Aga vastupidi!”  on Õllesummer Festivali peakorraldaja Marje Hansar imestunud, “Neil on seal lakooniliselt kirjas “piisavalt mahla ja Coca Colat” ning Ballantines’i või Jamesoni viski, mis on saadaval igas supermarketis.” Küll aga nõuavad artistid, et neile tuleks lennujaama vastu must luksusmaastur või –sedaan, mis poleks mitte mingil juhul toodetud varem kui 2014. aastal.

Rider on dokument, mille artisti management kontserdikorraldajale saadab. Seal on kirjas nii tehnilised nõudmised esinemispaigale kui pisiasjad nagu puhkeruumi varud. Tihti on suurte staaride soovinimekirjad üüratu pikad ning täis üsna veidraid nõudmisi.

Lisaks Elkale ning Filatov & Karasile toimub Õllesummer Festivali pealaval veel täiesti sensatsiooniline ja ennenägematu Tommy Cash XXL Live, mida soojendab Elephants from Neptune ning astuvad üles Briti hetke kuumimad bändid Kasabian (soojendusbänd I Wear* Experiment) ja Hurts (soojendusbändiks on Púr Múdd).

Kuula Filatovit & Karasi: