Räppar Azma
Inimesed
2. juuni 2017, 10:31

VIDEO | Räppar Azma tuli välja uue muusikavideoga: liigse mõtlemise tõttu võib elu mõte ära kaduda

Raadio 2 aastahitil parima demo auhinna saanud räppar Azma avaldas uue loo “Hea päev”, mis seob tänavakultuuri erinevaid osi ning peegeldab elutruult hedonistlikku ja eneseiroonilist ellusuhtumist.

Azma sõnul pole elu tõsidusest hoolimata mõtet seda liiga tõsiselt võtta, sest muidu võib liigse mõtlemise tõttu elu mõte ära kaduda.

“Karta pole midagi, niikaua, kui sa teed mida su süda ihkab, eriti siis, kui kõik maskid maas on, lisades, et just nii leiavad elus aset ka parimad momendid.“

“Vabasta koopamees, avastame ookeane, kaua veel ratta peal hamstritena jookseme, kuni lõpuks lahustume surnumere soolavees...” räpib Azma uues muusikavideos.

Hoogsa laulu refrään algab sõnadega „Maailm on nagu teater, aga mida sa ka tead, mees?“, mis tõstatab igivana teooria, et meid ümbritsevas maailmas on elu üks paras show, täis pudi-padi, mis võib kergelt juhtida tähelepanu asjadelt, mis on vähemalt räppari enda jaoks tegelikult olulised.

Loo taustamuusika valmistas Tartust pärit produtsent Weivs. Azma tänab kõiki, kes osalesid võtetel ja aitasid kaasa muusikavideo valmimisega, sealhulgas NProductions ja söögiplatsil asuv tänavatoidukohvik KesKus.