Kuldne Plaat 2017, Karl-Erik TaukarFoto: Robin Roots
Inimesed
2. juuni 2017, 10:25

Karl-Erik Taukar annab Saku suurhallis elu suurima kontserdi (1)

Tänases raadio Sky Plus hommikuprogrammis tegi Eesti üks populaarsemaid artiste KARL-ERIK TAUKAR teatavaks, et selle aasta viimasel reedel, 29. detsembril, astub ta Saku suurhalli lavale oma karjääri seni suurima kontserdiga.

Raadio Sky Plus muusikajuhi Vaido Panneli sõnul on omal imelisel moel Saku suurhalli lava muutunud Eesti artistide jaoks üheks karjääri edukuse verstapostiks. “Karl-Erik Taukari jõudmine suurhalli on asjade loomulik kulgemine, sest väiksemate lavade ees on fännid tervitanud teda juba mitu ringi. Teades Karl-Erikut olen kindel, et ta võtab seda väljakutset väga tõsiselt ja seal näeme, mis teda motiveerib, miks ta seda teeb ja miks teda nii kõrgelt hinnatakse. See kontsert saab olema võimas ja väärikas lõpp tänavusele Eesti popmuusika-aastale,” ütles Pannel.

Peale “Eesti otsib Superstaari” saates osalemist on Karl-Erik Taukarist saanud hetke üks populaarsemaid artiste Eestis. Ta on avaldanud kaks stuudioalbumit ning võitnud kokku viis Eesti muusikaauhinda kategooriates “Aasta meesartist”, “Aasta popalbum” ja “Aasta album”. Tunamullu tõusis Karl-Erik ühe aasta sees Sky Plusi top 40 tabelis esimeseks koguni kahe lauluga – “Kell kuus” ja “Segased lood”. 

KARL-ERIK TAUKAR Foto: Robin Roots

“Sellist saavutust ei suutnud korrata ükski teine Eesti artist. Ka Taukari viimased singlid “Lähedal” ja “Tähti täis on öö” on raadio Sky Plus soovisaates olnud väga nõutud ja laulud on mitmel korral nimetatud ka Nädala soovilooks,” lisas Pannel.

Taukari show Saku suurhalllis toimub koostöös maailma suurima kontsertfirmaga Live Nation. “Esmakordne võimalus teha areenitasemel produktsiooni Eesti artisti soolokontserdile tuli meil ette ansambliga Ewert and The Two Dragons, kelle ülesastumine suurhallis eelmisel aastal osutus väga edukaks. See pani kohe mõtted liikuma ka tuleviku suunas. Seekord on Karl-Erik Taukari show´ga plaanis viia tehniliselt poolelt asjad veelgi kaugemale ning tulla välja mitme huvitava erilahendusega. Töötame suure tiimiga selle nimel, et pakkuda mitmetuhandelisele publikule selle aasta lõpus maailmatasemel meelelahutust,” sõnas kontserdi produktsioonijuht Mihkel Sirelpuu.

Karl-Erik Taukari kontserdil 29. detsembril Saku suurhallis tulevad esitusele kõik laulja tuntumad palad. Lisaks on varuks ka mitmeid üllatusi. “Võimalust midagi nii suurt teha ei tule iga päev ette. Sellest saab kahtluseta minu ja mu bändi seni suurim kontsert igas mõttes. Oleme esinenud paljudes Eesti paikades, kuid kaht identset kontserti pole senini andnud. Ka 29. detsembri õhtu Saku suurhallis saab olema väga erakordne!” lausus Karl-Erik Taukar.

Piletid Karl-Erk Taukari elu suurimale kontserdile on nüüd müügil Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Circle K teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti.

Kuu lõpuni maksab pilet vaid 25 eurot. Müügil ka fännitsooni pääsmed, premium-istekoha piletid ning Meet & Greet paketid.