Foto: kuvatõmmis videost
Tele
1. juuni 2017, 22:04

Televaatajad hämmingus: hommikusaates näidati viieaastast tüdrukut, kelle terve käsi oli kaetud tätoveeringutega! (8)

Tätoveeringud on tänapäeval nii tavalised, et pea igaüks on otsutanud oma keha igavese nahakaunistusega täiendada. Kuid kui Briti telesaates esinesid väikesed lapsed, kellele olid tehtud ajutised tätoveeringud, läksid televaatajad endast välja!

Briti telesaates “This Morning” olid saatekülaliseks kaks väikest last, kellel olid mõlemal käed tätoveeringuid täis - siiski õnneks oli tegu ajutiste tätoveeringutega - ning arutluse all oli, kas selline teguviis on ikka õige?

“Ma tahtsin tätoveeringut, sest mu ema oma on väga ilus, ja ma tahtsin endale ka õiget, aga mitte nõelaga tehtavat,” rääkis väike saatekülaline. 

Saatejuht pöördus lapse ema poole ja ütles: “Ma kardan, et inimesed arvavad nüüd, et sa innustad neid tätoveeringuid tegema enne, kui neil selleks luba on.”

Ema vastas: “Selles ei ole mingit kahju, ta lihtsalt tahab olla nagu mina. See ju tuleb pestes maha, see ei ole igavene.”

Olenemata ema põhjendustest olid inimesed nähtust šokeeritud ja vihased. “See tätoveeringuasi on nii vale, mõni üksik ilus ajutine tätoveering oleks ilus, aga terve käsi on neid täis? See näeb nii jube välja!” kommenteeriti Twitteris.

“See võib võlts olla, aga see ei näe nii välja. Lapsele peaks kleepima ikka lapseliku tätoveeringu,” arvas teine.

Teised jällegi arvasid, et viie-aastase tüdruku käe tätoveeringutega katmises pole midagi hullu. 

“Ei ole midagi halba ajutistes tätoveeringutes. See ei erine kuidagi näomaalingutest!” arvas üks televaataja, mida sekundeeris teinegi, öeldes, et kõik lapsed kleepisid kunagi nätsupakkidest saadavaid tätoveeringuid omale käe peale.

Vaata väikeste laste tätoveeringuid täis käsi videost ja avalda arvamust: kas sinu arust on see ilus ja ohutu viis lapsele headmeelt valmistada või ei tohiks nii väikestele lastele selliseid asju teha?