Kristjan Jõekalda ja Teet MargnaFoto: TEET MALSROOS
Tele
1. juuni 2017, 20:51

Kristjan Jõekalda on kindel: ühtegi reisi Teet Margnaga enam ei tule! (120)

Täna on eetris Kristjan Jõekalda ja Teet Margna reisiseikluse “Kaks Kanget Kagu-Aasias” viimane osa. Kuid on oht, et see võibki jääda vahvate kamraadide viimseks reisiks, kuna Kristjan Jõekalda on resoluutselt kindel, et tema enam ühelegi reisile Margnaga ei lähe!

Kaks kanget on rännanud eelnevalt ka Lõuna-Ameerikas, Venemaal, Indias ja Ameerikas. Kuid tundub, et Jõekaldal on reisimisest ja reisisaadete tegemisest kõrini saanud ning tema enam ühes Margnaga seiklusi ette võtta ei taha!

“Tõsi on, et pärast iga reisi mina ütlen, et kõik, nüüd me ei tee enam mitte midagi, nüüd aitab, kriips peal igal asjal. Ja sellepärast on Teet mulle vastu tulnud, et me oleme iga kahe aasta tagant ju seda teinud. Niiet ma nagu unustan selle kõik, mis on olnud ja siis on jälle hea!” rääkis Jõekalda Kanal 2 telehooaega meenutavas saates.

Aga Margna sellised trikid enam läbi ei lähe. “Aga seekord, nüüd on kõik, nüüd rohkem ei tule!” teatas Jõekalda resoluutselt. 

“Enam pole kaotada midagi. Me oleme juba nii pikalt neid saateid teinud, nii palju erinevaid kohti näinud, me oleme alati Kristjaniga rääkinud, et Aafrikasse me ei lähe. Aga ma olen hakanud mõtlema, et…” ütles Margna ning vaatas kavala näoga Jõekaldale otsa. 

“Miks mitte sinna üksi minna, on Teet mõelnud,” hakkas Jõekalda naerma. 

“Ma lähen, Kristjan, uurin maad! Aga tegelikult Aafrika on täitsa hea mõte, seal on tegelikult väga palju turvalisi tsoone ja paiku, kus on vahva reisida, kus on kaunist loodust ja huvitavat kultuuri,” sõnas Margna.

Eks ole näha, mis tulevik toob ja kas aastase pausi järel suudab Margna jälle Jõekalda reisile meelitada, seekord siis Aafrikasse!