Šokeeriv foto, millel Griffin poseerib koos Donald Trumpi verise peaga.Foto: kuvatõmmis
Inimesed
1. juuni 2017, 16:29

VALUS! Koomik Kathy Griffin kaotas fotol Trumpi verise pea käeshoidmise tõttu töö (7)

Kathy Griffin sai telekanalist CNN sule sappa, kuna võttis osa fotokampaaniast, mille käigus hoidis käes USA presidendi Donald Trumpi verist pead.
Foto: kuvatõmmis

Trumpi toetajad survestasid CNNi, et nad Griffini antud teo tõttu lahti laseks.

Vaid 24 tundi pärast seda, kui šokeeriv foto interneti riputati, kinnitas CNN, et Griffin ei juhi seekord aastavahetuse saadet. Griffin oli koos kaassaatejuhi Anderson Cooperiga pühadeaegset erisaadet juhtinud alates 2007. aastast. Kuid ka varasemalt oli Griffin põhjustanud paksu pahandust, kuna vandus otseetris ja ütles kuulsuste kohta provokatiivseid solvanguid.

Griffini fotole reageerisid nii Donald Trump kui ka Melania Trump. Trump oli vihane ning süüdistas Griffinit tema 11-aastase pojale Barronile vaimse trauma tekitamises.

Melania Trump nimetas fotot väga häirivaks, lisades: “Kui võtta arvesse jubedusi, mis maailmas täna juhtuvad, on sellise foto tegemine lihtsalt vale ning paneb mõtlema selle inimese vaimse tervise üle, kes selle tegi.”

Griffin anus avalikus pöördumises pildi eest andestust ning nõustus, et astus jubedust tekitava foto jaoks poseerides üle piiride. “Ma läksin liialt kaugele,” kirjutas ta. “See pilt on liialt häiriv. Nüüd ma mõistan, kuidas see inimesi solvab. See ei olnud naljakas. Ma saan sellest aru…ma anun teilt andestust.”