Taas publiku ette astuv legendaarne ansambel Shower
Inimesed
31. mai 2017, 18:39

Legendaarne Shower astub Hard Rock Laagris üle 25 aasta taas publiku ette (1)

Hard Rock Laagril on viimastel aastatel olnud suur au loovutada lava Eesti metali aastakümned tagasi maailmakaardile paigutanud bändidele, kes on selleks puhuks kas ekstra uuesti kokku tulnud või alustanud jälle sihikindlat tegutsemist. Sellel aastal on antud bändiks üle 25 aasta taas publiku ette astuv legendaarne Shower!


Aggressor, algusaastate Forgotten Sunrise, Rattler - kõik nad on olnud omas ajas teerajajad ning tänapäevaseid tegijaid inspireerinud. Võib julgelt öelda, et kui nemad omakorda alustasid, oli suureks eeskujuks Eesti thrash-metali üks ja ainus lipulaev - Shower.
Showeri trummar Ardo Põder tõdeb, et nende viimane konstert leidis aset täpselt 25 aastat tagasi toimunud Rock Summeril. “Õnneks juhtus praegu kõigil just selline hetk olema, et saame üle selle pika aja taas koos mängida,” selgitab ta. “Meil tekkis Hard Rock Laagri jaoks juba väga lühikese ajaga üsna kindel tegevusplaan,” lisab ta. “Meie tuleme ja anname publikule vana head Showerit - mingit allahindlust me üheski aspektis ei tee ja sound tuleb kindlalt parem kui see oli 25 aastat tagasi,” lubab mees. 
Shower sündis aastal 1989 ja andis kassetil välja kaks albumit: "Brain Piracy" (1990) ja "Humiliator" (1992). Hard Rock Laagris esineb Shower algkoosseisus: Tamur Marjasoo (vokaal, kitarr), Sven Valdmann (bass) ning Ardo Põder (trummid).
Eesti rokipealinnas Vana-Vigalas asuva müstilise Uexküllide aadlisuguvõsa kalmistu ümbruse vallutavad igal suvel tuhanded raskemuusikafännid. Vaid paarisaja muusikasõbra toel alustanud Hard Rock Laager on ajapikku tuhandete inimeste jaoks muutunud suve oodatuimaks tippsündmuseks. Eesti raskeimalt rokkiv festival leiab sel aastal aset 30. juunil ja 1. juulil.
Hard Rock Laager 2017 piletid on müügil kõigis Piletilevi müügipunktides ning Statoili teenindusjaamades.