Weekend festivali publik.Foto: Mari Luud
Krimi
31. mai 2017, 17:07

Politsei hoiatab Weekend festivali piletipettuste eest (6)

Eile pöördus politsei poole inimene, kes andis teada, et oli tasunud ettemaksu Weekend festivali passide eest, aga piletid temani jõudnud ei ole.

Petturite küüsi sattunud naine tahtis 11. mail internetist osta Weekend Festival Balticu kolme ja kahe päeva passid. Ta leppis kauplejaga kokku, et maksab esialgu 90 eurot ning saades piletid kätte tasub ka teise osa summast. Pärast ülekande tegemist lubas kaupleja postiteenusega festivalipassid välja saata, mida ta aga senini teinud ei ole.

Hiljem ei ole naisel piletimüüjaga enam ühendust saada õnnestunud.

Pärnu politseijaoskonna menetlusteenistuse juhtivuurija Kaire Kontsi sõnul tuleb läbi vahendajate piletiostul olla ettevaatlik. "Piletite ostmisel soovitame kasutada ametlikke pakkujaid. Kindlasti tuleks vältida veebiülest kauplemist, kus puuduvad garantiid, et makstud raha eest ka reaalselt õigeid pileteid pakutakse. Selleks, et mitte pettuse ohvriks langeda, soovitan enne ostu sooritamist kontrollida kaupleja tausta ja tehingud viia läbi kohtades, kus saab pileti kehtivust koheselt järele vaadata,“ lisas Konts.

Politsei palub võimaliku piletipettuse märkamisel sellest koheselt teatada numbril +372 5343 5613.