Tele

Ines on mures "Väikeste hiiglaste" staari Oliveri pärast: inimesed ei anna endale aru, et tegemist on lapsega! (168)

LISA KOMMENTAAR

Inimene21. november 2018, 21:16
Kadedad olete lihtsalt!!!
Puhh, karupoeg3. juuni 2017, 09:04
Küll tuleb järgmisel hooajal uus saade ja uued talendid, siis vajuvad eelmised tasapisi unustusehõlma ja saavad oma lapsepõlve nautida.
Midas2. juuni 2017, 22:06
See saade eeldabki ju suurt tähelepanu pööramist lastele, kõigi sellega kaasnevate tagajärgedega.
Formaat oli vaja rahaks teha. Keegi ei sundinud saates osalema. Välismaa kogemused lapstähtedest näitavad, et tihti ei suudeta saavutatud eduga hakkama saada.
Aga kui nüüd meediast taandutakse ja ka lapsevanem(ad) bravuurikalt kuskil meedias sõna ei võta, küll kõik vaibub.
Imelik2. juuni 2017, 17:48
komme nüüd igast muust ajakirjandusest napsatud asjast uus lugu teha. Nagu Ines oleks selle intervjuu andnud ja kohutavalt muretsenud. Tegelikult rääkis ta ju oma muljetest sellest toredast saatest ja kiitis just nimelt Oliveri ema, et ema oskab asjale piiri panna ja õigeid otsuseid teha. Ja siia koguneb mingi nülgijate kamp, kes sõimab üksteist. Tõeline suhtlemise puudus inimestel. Kes pole isegi saadet vaadanud. See on veel eriti kentsakas. Aga igasugused niisugused esinema kutsumised saavad olla ainult niisuguse idiootse Teise-Eesti probleem, kus umbe joonud lällar Õnne seriaali Lainet päris elus ka Laineks peab. Kust niisugused nõmedikud tulevad küll ja miks? Ja toimetus võiks pisut täpsemalt pealkirja sõnastada, et ei tekiks kommentaariumis niisugust mõttetut vahtu.
Soomes2. juuni 2017, 05:54
on selline saade ja Venemaal ka ja mina vaatan hea meelega.
Gena1. juuni 2017, 22:41
Kirjutage vähem, kritiseeritakse vähem!
Lihtne lahendus.. ei mingit tuumafüüsikat. Kõigil saab siiber, kui koguaeg mingist andetust mini Anu Saagimist kirjutatakse kes pole mitte millegi märkimisväärsega elus hakkama saanud...
Mölapidamatusega ülearenenud kasvatamatu laps, kes ei tea millal on õige aeg suu kinni panna.
Müüdud!1. juuni 2017, 18:26
Osaliselt ongi see laps maha müüdud. Ema küll valib, kuhu last esinema lubab, pappi ju tiksub aga väga haige, et seda tehakse laste arvelt. Saade sai läbi ja nüüd tuleks asi lõplikult lukku lüüa kuniks poiss on ise võimeline juba kindlaid otsuseid tegema. Praegu on käib kauplemine ja maha müümine, väga haige, et ei osata piiri panna ja piirdunuks tolle saatega.
Veider1. juuni 2017, 14:01
arvamine,et kommenteerijad ründavad väikest Oliveri-tema on ju lihtsalt suurte inimeste tööriist ja loodetavasti see täiskasvanute mudamaadlus Ka kord otsa saab.Armastagem oma lapsi,päriselt ka!
Minni1. juuni 2017, 13:16
Aitäh Inesele. Ilusasti, õigesti kirjutatud. Ehk mõtleb mõni järele, enne kui halvustama hakkab.
Ines on variser!1. juuni 2017, 15:24
Reiting ja papp käes, aga ikka ei saa rahu, muudkui ärgitavad tuld lõkkele!
Tegelikult2. juuni 2017, 08:58
Saade oli väga tore. Vaatame ju meeleldi laulukarusselli. Igas saates on võitjaid ja kaotajaid. Ja esimesed kaotajad on need, kes saatesse lihtsalt ei pääsenud. Kui siin kommenteerijate poolt, mõjust psüühikale rõhutakse, õpetatakse meid maast madalast nii, et kasvaksime tugevad. Õelad kommenteerijad ei saa isegi aru mida nad öelda tahavad. Kas nende psüühika on nii nõrk, et ei suuda leppida võitjaga. Kõikidel lastevanematel oli õigus ise otsustada, kui andekas tema laps on,et saatesse minna. Nagu õelatest kommijatest aru saan, oleksid saatejuhid ja Oliveri ema enne pidanud need harvustajad üles otsima ja loa saama. Ülikond ei sobi, mõjub närvikavale. Raha ei läinud õigesse kohta. Aasta emaks lapse abil. (Kes saab aasta emaks!?I Ilma lasteta ju ei saa. INGMARILE oluks kulunud raha edaspidiseks arenguks ja koolitamiseks. Kindlasti oleks raha vaja kõikidele EESTIMAA lastele piisavalt, et areneda ja hea haridus omada. Siin VAIKE-le, ole nüüd aktiivne ja näita üles oma üllast meelt ja loo selline heategevus organisatsioon, kus saavad kõik abivajajad. Jõudu saate tegijatele, nende vanematele,väikestele osalejatele." Kadeda kari ei kasva,ega õela õnn ei õitse." Ikka rohkem headust .
imestab2. juuni 2017, 20:50
küll sina ikka oled hea.
halloo-halloo.1. juuni 2017, 11:28
Ma ei ole Oliveri sugulane. Õelad ja julmad olete ikkagi oma kommentaaridega., kuidas võib nii armsa 4 -aastase poisi kohta nii halvast kommenteerida-ma ei mõista. Tuju läks 0-i Õnne Oliverile ja edu!
1. juuni 2017, 18:13
oled küll sugulane. selliseid komme, nagu sinul, vohmivadki siin sugulased, eriti mamma ise.
Marii1. juuni 2017, 19:10
No sa oled ikka päris loll ju, või siis lapsed on sul lihtsalt memmekad !!!
pole ka sugulane2. juuni 2017, 10:51
Ja ütleks, et ilmselgelt nendel kriitikutel kadedus kallal, neil vähem andekust kui Oliveril :D
Olen ema ja ka vanaema ...1. juuni 2017, 11:09
Miks, öelge, miks te, kommentaatorid, olete nii-nii õelad. Mida tegite, teie, Oliveri halvustajad 4-aastaselt? Valus, väga valus on teie kommentaare lugeda. Ärge siis, palun, üldse kirjutage, kui midagi tarka ei oska öelda. Miks te halvustate last??? Ta ju alles 4-aastane. Kurb-kurb...
vanaisa1. juuni 2017, 16:17
halloo-halloo.1. juuni 2017, 10:59
See naine kell 08.55 on tõega väga julm. Õel naine. Minule väga -väga meelib OLIVER. Pisarad tulid alati põsele kui ta esines. Ta on väga armas. Edu OLIVERILE tulevikus ja tema perele ka.
1. juuni 2017, 11:07
see et sulle meeldis, ei tähenda, et teised oma arvamust ei võiks avaldada, naudi siis aga ära sõima teisi julmadeks. Kes teisele ütleb, see ise on!
hm,1. juuni 2017, 12:58
kas, arvatavasti täiskasvanud inimene, pole julm anonüümselt halvustada 4-aastast last? Ja mille eest? Kui sinul ei lähe hästi, pole põhjus ometi selles väikeses poisis.
1. juuni 2017, 11:11
Ära lärma siin, halloo-halloo, Oliveri sugulane! :)
halloo1. juuni 2017, 10:12
Küll sa AGA võid julm olla
naine1. juuni 2017, 08:55
Vabandage, aga ka minul jäi see ime Oliveri puhul tabamata. Ilmselt olen enda ümber näinud palju andekaid, jutukaid ja toredaid lapsi. Ausalt öeldes ei olnud selles lapses ju mitte midagi erilist. Kikilips ja ülikond seljas, keskmiselt suurem jutukus, natuke naljakamad etteasted valitud ja oledki eesti rahva silmis lapsstaar! Imelik, et sellest peab lausa iga päev ja igal pool juttu tegema, vaat see on juba naljakas! Kummaline, et see müüb. Lõpetage kommenteerimine ja te näete, et rohkem artikleid sel teemal ei ilmu. Seni, kuni püsib huvi, seni ka seda väikemeest promotakse. Oliveri ema võiks facebooki lehe teha, kus Oliver mingit saasta müüks, usun, et kõik ostetakse ära, sest eestlased on juba kord sellised t...apead. "Kuulsus" müüb! Väga õige, et firmapidudele ei lubata last aga nagu ma juba kirjutasin, on alternatiiv fb-i müügilehe jaoks olemas! :)
j1. juuni 2017, 09:23
Me ei saa kunagi teada , kuidas see kuulsus poisikese närvikavale mõjub. Paljud suured lapskuulsused on lõpetanud kurvalt , sest on suurtest ülistustest sassis ja ja varsti ei ole ta enam keegi. Kuidas sealt välja tulla ???? on meil maailmas eeskujud olemas , kasvõi näiteks Üksinda kodud , filmi kangelane. Kahju poisist ja kahju ka emast,kes tulevikus hakkab neid tulemuste marju sööma. Ja see ülikond, mõistus,mõistus tule koju.
ühiskonna mudel1. juuni 2017, 10:28
Nüüd on 2 varianti, kas sa ei ole eestlane või oled, ja siis, vastavalt oma väitele "eestlased on juba kord sellised t...apead." tõeline t...pea
Hahaaaa1. juuni 2017, 10:45
Hakkas kohe kergem :D
Eve1. juuni 2017, 08:39
Hoidke suu kinni tõesti.Elage oma elu ja jätke Oliver tema ema teised pereliikmed ja ines rahule.
1. juuni 2017, 10:09
ÕL valvekommentaatoritel pole oma elu, nemad elavad teiste omasid, aina õpetavad, arvustavad ja halvustavad.kõiki,kellest parasjagu kirjutatakse. Kibestunute kokkutulek toimub päevast päeva. tahaks selliseid kohe oma silmaga näha.
Eks vaata siis 1. juuni 2017, 15:21
PEEGLISSE, õnnetu pugeja! Vastik on see Oliveri ema trügimine AASTA EMAKS LAPSE abil!
Ta ongi ju see meeste otsija ja sünnitusmasin, aga piinlik ei ole lausa MEDITSIINIAJAKIRJA KAANELE trügida!! :(
1. juuni 2017, 18:15
ta ei ole lihtsalt meesteotsija, vaid lausa patoloogiline meesteotsija, seda üsnagi lapsest saati. ei kujuta ette, mis kodu tal küll on olnud.
segased tunded1. juuni 2017, 08:30
Lapsed on kõik andekad,ühed julgemad, teised tagasihoidlikumad. Mulle meeldib väikeste lastega rääkida, sest nende arusaamad ümbritsevast ja vahva sõnakasutus on alati elamus. Iga lapsevanem peab oma last kõige andekamaks ja kõige ilusamaks, nii see peabki olema, kuni see ei ületamatut suurt tungi olla meedia tähelepanu all. Saated andekate lastega tuleb väga tõsiselt läbi mõelda, eelkõige tuleb lastest lugu pidada. Osaliselt see ka saate tegijatel õnnestus,
Ei saa ka pahaks panna aktiivsetele üritustele kutsujatele, sest Oliveri on just selliselt promotud, siin on oma osa ka ema väljaütlemistel. Loodan, et tema nüüdsed äraütlemised on tõesti siirad.
õu mai gaad1. juuni 2017, 08:30
Misasjad on need driim tiimidid eesti lastesaates ???
Nojahhh1. juuni 2017, 08:01
Hr. Kallas nimetas siin mingi aeg tagasi, et 70% meie inimestest pidavat ohmud olema. Lugedes siinseid kommentaare, sii stunfub, et tegi komplimendi.
Ja kes on need suhtekoraldajad, kes Oliveri kutsuvad firma pidudele? Kas nina mingis nutikas istumisest on viinud vimasegi aru peast?
Ei1. juuni 2017, 07:58
Saa aru vanematest kelle otsus oli ju poisike seesugusesse jamasse vedada
1. juuni 2017, 10:11
Millisesse jamasse? Jama on sinu kommentaar.
Eve1. juuni 2017, 07:54
Lugege artikkel hoolikalt läbi enne kui kedagi süüdistama siin hakkate.Milles Oliver süüdi on?Jätke perekond ja Ines rahule.Oliver on väga vahva andekas poiss tema ema ja teised ta pereliikmed on kõik väga toredad ja andekad mida te virisete siin.Ines on ka väga tore inimene.Te vaadake enne ennast.Häbi pole siin Oliveri ta ema ja inese kallal iriseda või.
Evele1. juuni 2017, 08:27
Vahvaid ja andekaid lapsi on päris palju, üldsus neid ei tunne.
Inimesed kommenteerivad artiklit ja igaühel on õigus oma seisukohale.
Ega vist Oliverile endale kasuks ei tule, et teda kogu aeg esile tõstetakse ja laps hakkabki arvama, et on kuidagi eriline.
Viga on selles, et vorbitakse mingeid staare vanusest hoolimata.
No oli mingi konkurs (mina ei näinud), aga meediakajastusd võiks lõppeda koos saatega.
No1. juuni 2017, 10:52
Ega Oliver kommentaariumis ei istu ja päevad läbi ajalehti ka ei loe, temani see vaht ja õelutsemine õnneks ei jõua.
e.1. juuni 2017, 09:54
Ines võib olla tore, aga rumal. Ise ta koos saatetiimiga promos poisikest nagu talunik laadal hobust. Külvatud seemnetest kasvasid viljad. Vanus ja elutarkus võinuks täisealisele naisterahvale seda kõike ette ennustada. Mina saadet ei vaadanud, kuid olin sunnitud teleka häält kuulma ja pöörasin vahel pilgu ekraanile, kui laste ülistamine liiga üle võlli läks. Esiteks rikub ülistamine laste iseloomu, teiseks tõmbab ligi just taolisi 'firmapidude korraldajaid', kes võtavad teles nähtut puhta kullana (Oliveri kujutati ju superlapsena, eks? Olgu siis Šapožini-taoline imelaps ka reaalsuses olemas! Iseenesest ju mõistetav loogika).
nii2. juuni 2017, 20:30
meedia ja Ines eriti võiks maha rahuneda ja mitte artiklit Oliverist kirjutada, siis ongi kõik unustatud ja laps elab oma lapseelu loodetavasti rahus. Nii et lõpeta ometi ükskord ära, Ines!
Marii1. juuni 2017, 19:17
Tule taevas appi ! Et sa elus saaks veel tunda mida tähendab autistlik hüperaktiivne laps .
Inimesed annavad küll aru1. juuni 2017, 06:56
Küll ei saa sellest aru Priit Pulleritsu õpilastest eetikavabad lapsajakirjanikud
mari1. juuni 2017, 06:09
On ka põhjust murelik olla. Näiteks mis saab juhul, kui huvi poisi vastu vaibuma hakkab. Kuidas see poisile mõjub? Jupikesi intervjuudest näinuna arvan, et juba praegu ei ole poiss enam alati adekvaatse enesehinnanguga. Aga eks meedia leidis hetkel uue teenimise viisi- lapsed, nunnud koduloomad...
e.1. juuni 2017, 10:04
Tartus osales üks väike poiss kord muusikalis (oli Christopher Robini rollis "Puhhis"?). Kui rambivalgus kustus, sai poisist autist. Sellest tehti telesaadegi. Innukas ema ei mõistnud viimase hetkeni oma rolli lapse 'haigestumises'. Kujutlege, millise lopsu sai lapse ego? Pettumus, kapseldumine on selle taustal üsna eeldatav, kuivõrd kriitiikameel on lapsel välja arenemata ja adrenaliiniootus aplausidest kõvasti veres.
Mida tahetakse öelda antud kommentaariga1. juuni 2017, 14:11
Kui rambivalgus kustus, sai poisist autist. Kui INGMARI puhul,kes esitas oma osa väga pingeliselt ja võttis võidu saamist kui elu küsimust. Kuidas see tema psüühikale mõjus. Ka vastused tulid kuue aastase lapse teadmiste tasemel, ilma, et oleks mitteteadmise korral pannud loogika või mõistuse tööle. Siin pean silma telefoni putkat kui ka kohviveskit. Kui olen pedagoog, siis tean kui tugeva närvikavaga minu võsuke on,et viia sellisesse kohta. Ei tasu süüdistada saadet, ega osalejaid. Psüühika tugevus pannakse paika juba kooli minnes. Kes ei sooviks pääseda eliitkooli. Milline laps ei sooviks saada klaveriõpet tasuta. Paljudele lastele meeldiks suurlinna võimalustest osa saada, on ju igasugused ringid, koolid. Mitte nagu maal elaval lapsel üks kool ja seda kah juba kas järgmisel aastal on!? Jätke see rumal õelutsemine. Siin nagu ongi nii, et kui maalt, siis pole Sul õigust võita ega midagi soovida. Isegi ülikond jääb ette.
autist ollakse sünnist saati1. juuni 2017, 14:42
ja oliveril on ka juba algusest peale mingi kerge autismi vorm.
2. juuni 2017, 11:13
kyll on siin palju diagnooside panijaid. iga laps on erinev ja ma tean väga paljusid 4 aastaseid kes ongi huvitava jutuga.
2. juuni 2017, 20:52
aaaaaaaaaa1. juuni 2017, 03:44
Maitse asi, minule ei meeldi selline lobamokk, korra nägin telekas, ei saanud pihta milles asi on??? Sorry noh.
Tagasihoidlik laps on tark laps.
mx3531. mai 2017, 23:19
Kadedus.. see on teie endi viga.. miks ei teinud oma last teisiti.. veidi kõvema värgiga või teises asendis.. Jätke oliver rahule..sest teie IQ ei ole samal tasemel...
vaike31. mai 2017, 22:45
Kahju et kogu tähelepanu ja kiitus on suunatud ainult OLiverile.Teine poiss INGMAR oli saates samuti väga andekas, mängis kenasti klaverit, vastas paljudele küsimutele,kuid käitumises oli ta hoopis tagasihoidlikum, vaiksem, eii lobisenud asjata saatejuhtidega. Oliver seevastu esines julgelt, käitus tihti pealetükkivalt,talle oli sisendatud,et nii võidab ta publiku ja kohtunike tähelepanu. Vastuseid otsis ema huultelt, Ta pühitseti staariks ja praegu tõmmatakse ta kõiksugustesse üritustesse kaastegevaks,Kuidas mõjub see lapse psüühikale, selle peale ei mõtle keegi. Õigem oleks olnud mitte pühendada kogu ainult Oliverile ja tema arengule,sest ka teine poiss lahkus saatest nukralt.Ka temal oleks vaja toetust edaspidiseks koolituseks ja arenguks .Aga sellele ei mõelnud ega mõtle keegi. Lapse psüühika on nõrk ja selline käitumine mõjus talle kindlasti laastavalt. Tagasihoidlik käitumine sai sellele poisile saatuslikuks.Loodan siiski,et ta õpib ja areneb edasi.
kusti31. mai 2017, 20:33
Need inimesed ei andnud enestele aru, kes selle saate korraldasid ja arvestanud tulemustega.
Minu arvates1. juuni 2017, 14:45
peaksid võistlema ühevanused lapsed. Praegu jäi küll selline tunne, et nii väikseid lapsi on meedia lihtsalt ära kasutanud.
31. mai 2017, 19:14
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
JoppEduardo31. mai 2017, 20:03
Millest seal räägitake?
möh31. mai 2017, 19:09
Misasi see šarmikus veel on?
möh31. mai 2017, 19:54
Eesti keel longab ajakirianikkul.
Harald31. mai 2017, 18:47
Algul lastakse lapsel rääkida,mis sülg suhu toob ja siis kui ta suuremaks kasvab,ei saa ta aru miks inimesed teda ei salli.Praegu vist on paljudele see jama naljakas?
rrrr1. juuni 2017, 04:03
Täpselt minu mõte. Tema ealised ei võta teda enam varsti vastu sellisena, täiskasvanud muudkui aga kiidavad takka sest see on "tore" või "armas". Ta saab paar aastat vanemaks ja siis on see aeg, kus tähtsam asi lapsele on oma ealiste seas populaarne olla.
vanaema Lonni31. mai 2017, 18:14
Mina ei vaata neid lastega tehtud saateid , sest need ei huvita mind absoluutselt ! Aga, mis ma tahan öelda nende laste emadele , kes "toodavad oma lastest staare ", ärge koormake oma lapsi suurte inimeste murede ja "rõõmudega "! Las nad olla ilusa lapsepõlvega lapsed, ilma igasuguste muredeta! Arvan , et seda ei ole palju palutud TEIE LASTE TERVE NÄRVIKAVA HEAKS !
uskumatu moraalijünger31. mai 2017, 17:14
Seni oli kõik hästi kuni sai selle pealt ise teenida ja nüüd järsku lõi hool ja muretsus välja. Nii noori ei pea sellistes tobedates teleprojektides lollitama.
jätke31. mai 2017, 17:13
laps rahule.las ta kasvab edasi.see,et ta pidevalt pildil on ,see ei tee temale head.
1. juuni 2017, 10:13
Sinu last puutus keegi?
just nimelt31. mai 2017, 15:47
inimesed ei anna endale aru, see oli saade , mitte standup komöödia.Oliveri ema ei ole küll milleski süüdi, lugege artikkel läbi ja siis kommenteerige, mitte vastupidi
e.1. juuni 2017, 10:13
Inimestele (televaatajatele) ei serveeritudki toimuvat retrospektiivis, detailidest kokkukleebitud ülevaate-saatena vaid just nimelt sketšidest koosneva stand up komöödiana, tervikliku showna. Milles nüüd vaataja süüdi on, et uskus telepilti? Või peame ka Lotokolmapäevas kahtlema? (Õige vastus: muidugi peame, aga enamik inimesi usub siiski seda, mida näeb, mitte seda, mida ei näe).
Kui31. mai 2017, 15:06
Ines võrdleb Oliveri mälu enda mäluga,siis on.loomulik,et aastatega meie võimed kahanevadki kui piisavalt ei treeni.Kas see,et väike inimene laulab täiskavanute lorilaule ja esitab Panthalonet ongi kogu andekus ja siirus,mida kiita tahaks veel ja jälle?Miks jälle seda teemat torkida,kelle huvides?Las laps kasvab,peaasi,et oleks terve ja rõõmus ja et ta kasvaks iseendaks!
Õppige31. mai 2017, 15:04
lugema ja loetust aru saama. Oliver on vahva ja julge ōpihimuline váike poiss. Laske sel perel rahulikult elada.
pagan küll31. mai 2017, 14:53
vot nii rikutakse ära tore poisike!
kae perrä31. mai 2017, 15:11
see põle ültse õige Iness, see omm üits urpaniseerunud Iness !!! Selline aab kahe suupoolega sesse rämpstoitu, vaatab kinudes äksõnvilme, soppab maksimates, sirutap koibi ovvisites, vedelep õhtati tiivanil seriaale vahtides, kirup pabulasi, ning maal käib ainult suviti lihha krillimas ja jouluaig kohalikus kerkus noorusulluste järele õhkamas. Ta es mäletagi enam ka lehmakooki, tema teep asja nüüd mugavustega apartee-mendis.. :)
minu komm ei sobinud31. mai 2017, 14:25
ei öeldud ka, et ei sobi, lihtsalt ei ilmunud.
YY31. mai 2017, 14:58
Minu oma ka mitte aga teisele neljaaastasele pannakse veel pampers püksi
Poisi ema Anneli on veel koolis matemaatikaõpetaja. Vot see on tase.
Oliveri emal ilmselt klassikalist haridust pole ja oliveril pampersit ka mitte.
iNESE VIGA ON SELLES,ET31. mai 2017, 14:23
Tal endal lapsi pole ja imestab iga pisiasja üle .Oliver on täiesti tavaline laps ja pole teda mõtet üle kiita ja igale poole kustuda,rikubki lõpuks lapse ära. Ka pole ta ema mingi imenaine oma kuue lapsega,lihtsalt temal on vedanud pisut enam kui mõnel teisel. Meil on sadu toredaid lapsi,keda ei veetud saatesse ja kelledest keegi ei tea ja LAS NAD OLLA PEALEGI LAPSED
kas31. mai 2017, 14:49
sa artiklit ikka lugesid? seda Ines ju räägibki, et Oliver on laps ja inimesed peaksid ikka enne mõtlema kui teda esinema kutsuvad.
31. mai 2017, 15:20
Ei keskmisel kommentaatoril pole aega midagi lugeda või siis loetust aru saad, see peab ikka kohe tulistama. Isegi lapse pihta.
15:20, 31. mai 2017 -e31. mai 2017, 15:48
Seda minagi. Arvasin kohe, et 90% on siin tavapäraseid karvajalgu-kakukulle nokkimas---nii ongi.
jeah31. mai 2017, 19:08
hästi öeldud enda kohta sul :D
jeah-le31. mai 2017, 21:25
Tema ju ei nokkinud sind või mis?
meenub31. mai 2017, 14:13
Mulle meenub kunagine lapstäht täiskasvanune tv-s rääkimas, ta ei olnud ainult nördinud vaid lausa vihane, et teda sünniti lapsena paljudes saadetes osalema.
kikerikii-st31. mai 2017, 19:13
Anna - Liisa ja Nukitsamehest Nuki Hommik Anuga.
Kusjuures Anna - Liisa ei tulnud kohalegi.
https://arhiiv.err.ee/seeria/kikerikii/lavastuslik/31
olen kohanud selliseid lapsevanemaid1. juuni 2017, 10:25
eriti auahned ja võimukad lapsevanemad elavad oma unistuste purunemist laste peale välja. Osa lapsevaneaid himustab tähelepanu ja enda säramist lapse kõrval. Mõni üksik lastest on ka lavalaudadele jõudnud, nende seas on ka tõesti andekaid.
Enamasti meenutavad täiskasvanuks saanud lapsed seda lapsepõlvest saadud traumasid kurbusega. On nad ju näinud pealt oma vanemate käitumist žüriiga, konkurentidega, õpetajatega. Kurb on lugeda mõne kohaliku kuulsuse edvistamist "mu laps ütleb, et mu ema on kuulus!". Huvitav, kes seda küll lapsele õpetanud on?
Loodan, et Oliveril läheb paremini, sest ta on tõesti vahva fantaasiaga nagu paljud tema ealised lapsed, Ta ei häbene praegu publiku ees esineda, sest ta ei saa veel päris täpselt aru, mis toimub, tema jaoks on see põnev mäng ja seiklus.
Ajaloo Ilu31. mai 2017, 14:10
Mäletame veel kõik ; kui Linnar oli 10 aastane ja juba poisse kabistas...
to ajaloo ilu31. mai 2017, 14:34
Mina küll ei mäleta, sest mind ta ei kabistanud.
Sul siis vedas - said unustamatu mälestuse!
Mart31. mai 2017, 13:58
Inese tegelik mure on muidugi – endale tähelepanu tõmmata. Viimasel ajal ei pakuta enam midagi, vaja pildil püsida.
to Mart31. mai 2017, 14:38
Arvad, et Ines pöördus ise Õhtulehe poole, et olge head ja kirjutage sellest, mida ma Oliverist arvan?
Aga muuseas arvab ta õigesti.
13:58-le31. mai 2017, 15:49
Üksi Mart nii rumal poleks, et sellist naiselikku jura kirjutaks, pigem siis Marta.
Maša2. juuni 2017, 18:18
See on Mart Müürisepp
Brunn31. mai 2017, 13:55
Mäletan väikest Otti ka -tasapisi saab Oliverist kindlasti keegi. Eks aeg näitab milleks rutata.
to brunn31. mai 2017, 14:20
võrdled ikka näppu mingi muu ihuliikmega nüüd. ott oskas laulda. oliver oskab - mida?
Huvitav..31. mai 2017, 20:10
Oled Sa "To brunn" ikka kuulnud, kuidas Lepland enne staari saadet laulis ja selle saate alguses? Poiss ei saanud nootidelegi pihta... Ta õppis laulma, jah, lapsena laulis, nii, aga vaata kui palju vanem ta Oliverist oli kui ta oma esimest rokilaulu laulis, Oliver on ju kõigest neljane, kuidas saab üks täiskasvanud inimene endale lubada, et ta mõistab lapse hukka? Oliveril on meeletu mälu, oskus laulda ja näidelda, tal pole lavahirmu... Mida Sina 4-aastasena siis nii palju paremini tegid, et julged siin lapse kallal norida. Tüli noritakse ikka enda vanustega. Ja tänapäeval ikka öeldakse, et kui suust midagi tarka ei tule, on targem see üldse kinni hoida.
Oskas ikka küll1. juuni 2017, 14:52
4-aastase kohta väga hästi laulda. Tugeva häälega ja julge poiss.
üks kuuest31. mai 2017, 13:47
kõigile kadedatele kommenteerijatele ütlen seda ,et kui teil endal oleks viitsimist kuus last siia ilma sünnitada, küllap üks ikka neist ka pisut andekam oleks. Pole vaja kadetseda. Teised lapsed on Reedal tavalised toredad inimesed aga jah ,suurte õdede-vendade mõttemaailm ja vanema poisi tegemised on igas ta väljaütlemises pisut tuntavad. Vahel halvas, vahel heas. Kokku sai lahe tulemus.
Üks noor vanaema.31. mai 2017, 16:06
Eks Oliver olegi uudishimulik ja tähelepanelik poiss, silmad kõrvad nägemas-kuulamas, mis vanemad õed-vennad räägivad ja nii see naljakas lauseehitus välja tulebki. Mõnda last ei huvita miski ja kust see vaimukus siis tulema peakski?
Emale31. mai 2017, 13:46
Palun jätke Oliverile tema lapsepõlv ning ärge lubage ajakirjanikke jt tegelasi ligi! Muidu tuleb elus pisaraid valada.
13:46, 31. mai 2017-le31. mai 2017, 15:51
Neid tuleks juba valada komme lugedes,aga õnneks ta ei loe...P-sapeetrite vägi tavalises hiilguses oma igavust peletamas.
h31. mai 2017, 13:34
Mitmekorde üliharidus ei luba kahjuks mõelda piisavalt, kuna sellega on koormatud ainult üks ajupoolkera, mis ei lase edasi areneda käitumis ja arusaamisel, et tuleb hakata proovima aru saada asjadest, millest me ei tea midagi. Areng on suunstud kellegi teenimiseks, mida hea haridus muidugi lubab, aga midagi juurde õppida on juba liiast, sest oleme lukustanud oma aju, see mida mina tean ja ütlen on tõsi. Aga see väike poiss ütleb kogu tõe aga puhtast südamest, mida võiksid ka suured sõnameistrid mõista ,mis on tema sõnum. Ema eeskuju on suur, ilma selleta ei suudaks laps ennast väljendada . See on jist see aeg, mil tuleb lapsi õpetama suhtlema, mitte ostma mänguasju meeletul hulgal, äkki lapsele hilisemas tulevikus meenub vanemate hoolivus .Need mis saavad erilise tähelepanu osaks, mis te olete lapsele teinud talismaniks ja suutnud panna sisse rõõmu ja oskuse seda asja hinnata. Pigem mida te suudate lapsele õpetada oskusi ja panna last iseseisvalt mõtlema ja arenema. Mis puutub staariks olemisse, see tuleb lasta mitte kasvada egoistiks, mis lapse hukutab. Heade kavatsustega inimene soovib head, hingelt kuri aga paneb meid võitlema ja edasi arenema. Aju tuleb panna tõõle ,hakake küsima küsimusi,mis tunduvad arusaamatuna. Leidke keegi, kes vastab neile küsimustele, siis hakkab ka mõttemaailm muutuma ja asjad saavad arusaadavateks.
teine poiss31. mai 2017, 13:26
Mulle meeldis saates hoopis teine poiss, kuna ta oli tark ja teadis väga palju asju mida teised väikesed ei teadnud. Ta ei loopinud kogu aeg lollusi suust välja. Kahju poisist, et tema rumalust peetakse andekaks. Saage rahvas üle sellest juba. Need rumalad killud viskas juba üle ja mind naerma ei ajanud. Ema peaks lapsele hoopis õpetama tarkust aga mitte õhutama rumalust. Kahju, et teine poiss ei võitnud.
Sellepärast31. mai 2017, 13:40
ei vaatagi ma seda saadet - kahju sest poisist, mistast hiljem saab? Kahju sest emast, mis temast saab?
to Sellepärast31. mai 2017, 14:41
Ja kahju sinust, et mis sinust küll hiljem saab, kui sa ei julge meelelahutussaateidki vaadata. Istud nurgas ja närveerid, et mis küll saab?
1. juuni 2017, 22:43
mis seal ikka, 15 minutit kuulsust saab läbi ja poof ongi nad unustuse hõlmas.
teine poiss31. mai 2017, 13:41
igale emmele meeldib oma31. mai 2017, 13:41
mina võhivõõrana nägin küll, et ka Oliverist vanemad lapsed polnud oma ea kohta midagi erilist. Mitte ühegi teise lapse pärast ma telekast seda saadet vaatama poleks hakanud. Fakt. Reet ei ole mu lemmikute hulka kunagi kuulunud aga see laps on tal supervahva. Kindlasti suur abi on ka vanematest õdedest, kes poisile headeks haldjateks on olnud. Maalapselik siirus on kirss tordil.
Ka mind 31. mai 2017, 13:51
võlus Oliveri juures just see, et ta on oma praeguses vanuses nii nunnu, siiras ja armas.
igale emmele...-le31. mai 2017, 15:54
" Mitte ühegi teise lapse pärast ma telekast seda saadet vaatama poleks hakanud"
Vaat kus! Polegi kohe midagi öelda,teadsid lausa ette, et üks Oliver tuleb! Ja vaadata oli seal oi kui palju, eriti 9-aastane tüdruk,kes Toomega laulis. Kui võimas,eriline hääl!
?31. mai 2017, 14:28
Unustad vist ära, et tegu on kõigest 4-aastasega!!! See teine poiss oli tõesti targem, aga ka 2 aastat vanem ja sellises eas loevad ka kuud juba väga palju.
räägid Ingmarist, 13:2631. mai 2017, 14:41
Ingmar on 6-aastane ja üht-teist õppimud.Klaveritunnid on igapäevased.
Ingmar on tore põnn,kuid see mis ta tegi,on kõik õpitav,Oliveril tuli kõik ilma koolituse ja õpetusteta,,lisaks veel väga hea mälu ja ise ainult 4-ne.Selles vahe ongi,üks on loomult eriline.
1. juuni 2017, 18:22
Rumal jutt voolabki ilma koolituseta, Seda ei saagi õppida, see on jumala and...
Ei saa võrrelda.31. mai 2017, 16:08
Teine poiss oli ka mõned aastad vanem ja juba mõtles enne kui ütles.
.31. mai 2017, 16:50
Loodetavsti on Oliver 6-aastasena ka targem.
See31. mai 2017, 19:35
teise koha poiss oli 6 aastane. Miks inimesed arvavad, et lapsed on ludrid ja käivad mööda seinaääri. Nad õpivad kogu aeg lasteaias laule, tantse jne.
Laulusõnad olid ILMAR TRULLI lasteraamatustest. Lugege ise ka. Muusikaõpetaja on Novella Hanson.
ohoh1. juuni 2017, 08:15
Aga miks siis saates Novella Hansonit ei tänatud?
Kristiina 31. mai 2017, 13:25
Lumehelbekeste põlvkond Röögib siin. Mis ei tapa teeb tugevaks. Lapsed on erinevad. Paljudele pole esinemine probleem ju.
Maša31. mai 2017, 14:30
Mitte ei röögi vaid kirjutab!
Njah31. mai 2017, 18:00
Ja miks? Sest midagi muud pole oma ajaga teha. Kasvataks oma lapsi, aga on vaja teisi kiruda, see on lihtsam.
Vale31. mai 2017, 14:31
Mis ei tapa, teeb harilikult vigaseks.
ökul31. mai 2017, 17:24
Mis need lumehelbekesed asja puutuvad? Enamik õnneks elukogenud kaine mõistusega arvamuseavaldajad. Mida sa, allekõrs, kogu aeg sogad, pea vahel oma mokk maas ka, sest sina ise oled see, kes pea igas teemas kontrollimatult räuskab. Ja mida antud juhul tähendab mis ei tapa, teeb tugevaks, kelle kohta see käib? Poisi ja ema kohta küll mitte, sest neil pole enesekindlusest ja kõrgest enesehinnangust niigi puudu. Mis ei tapa, see teeb vigaseks, mille kohta sa ise oled elav näide, eriti peast vigaseks.
Anton31. mai 2017, 13:20
Kòigepealt peab emale selgeks tegema,et jàtku lapsele lapsepòlv alles,paha vaadata kuidas ema kuulsusejanu lapse peal vàlja elatakse
jahjah31. mai 2017, 13:24
Kas te üldse artiklit lugesite ka? Kui jah, siis oleksite vast selle kommentaari kirjutamata jätnud..
kuidas31. mai 2017, 13:46
on Oliveri ema rohkem kuulsusejanune kõigi teiste laste emadest, kes saates esinesid? Lihtsalt tema lapsel läks saates paremini kui paljudel teistel. Osa lapsi saatesse üldse ei jõudnudki ja osa langes juba esimeses saates välja.
aga31. mai 2017, 16:09
See ema on vähemalt kahes telesaates osaline olnud, kunagi mingis suhteotsimis-saates, hiljem tõesaates...
31. mai 2017, 20:34
perepidu oli saade kus ta laulis siis vist keegi arkadi oli aga jah emmel on võimalus lapsel natuke hoogu maha võtta ja lasta laps olla. tundub,et kõik kiitvad kommid tulevad vist ikka suguseltsilt
murueit31. mai 2017, 21:29
Segane oled. Kiuslik takkapihta.Lausa rumal. Nagu teistel aru peas polekski kui ainult suguseltsil.
kahju lapsest31. mai 2017, 13:06
tehakse naerualuseks-lolliks ja kasutatakse ära.
31. mai 2017, 15:27
Kahju hoopis sinust, kes sa nii lollisti arvad. Kelle naerualune see väike poiss on+ Sinu ja teiste sinusuguste? Ükski normaalne inimene ei pea teda naerualuseks.
am,31. mai 2017, 13:03
Eestlased ikka oma heas headuss,kui kellelgi hästi läheb,siis see on ju kurjast.
***31. mai 2017, 13:02
Kommenteerijad võiksid artikli lõpuni lugeda, enne kui sappi pritsima hakkavad. Oliver on äge ja asjalik poiss ja tal on väga tore ema. Mõned (üksikud) lapsed ongi väga andekad, sellest tuleks ainult rõõmu tunda - mitte kadedusest roheliseks minna ja soppa loopida, et enda laps nii andekas ei ole.
Antz31. mai 2017, 13:12
Tegelikult on KÕIK lapsed andekad. Lihtsalt meie täiskasvanud oleme otsustanud valida, mis on andekas ja mis mitte. Näiteks: "Nii puud ei joonistata". Andekad nagu Dali, Picasso etc. pole lihtsalt sellistest täiskasvanud targutajatest välja teinud. Laste ekspluateerimine meelelahutustelevisioonis ja nende hindamine seal on taunitav.
Jah, tore ema...31. mai 2017, 13:21
me kindlasti kuuleme sellest lapsest, nii nagu paljudest teistest lapsstaaridest, kes juba natuke täiskasvanumaks saades ei saa eluga enam üldse hakkama. Kes on liiga vara pandud olukorda, kus nad sisuliselt peavad olema perekonnapea rollis, kui keegi neid ohtude eest ei hoiata ja iga lolluse peale näidatakse üles vaid vaimustust.
to Jah, tore ema 31. mai 2017, 14:49
Ja ongi tore ema: mõistlik, soe ja toetav, kõik tema lapsed kiitsid teda.
Neil lastel vedas, et nende ema pole selline õnnetusekraaksuja nagu 13.21 kommenteerija.
Muidugi31. mai 2017, 19:19
lapsed kiitsid, tore ema, muidugi, iga laps tahaks seda uskuda, ema peab olema ikka väga hoolimatu ja vägivaldne kui laps seda avalikult tunnistab.
31. mai 2017, 20:37
natuke imelik oleks kui Anu saates oleks keegi julgenud midagi negatiivset öelda
miks31. mai 2017, 12:59
Miks nii õelad kommentaarid? Kui mõni laulja esineb koos oma lapsega, pole küll selliseid nõmedaid kommentaare näinud! Ega ka mitte siis, kui Mari-Liis või teised väiksed laululapsed on esinenud. Ema Oliveril tark , ei näita Oliverile isegi televiisorist neid saateid, ei vii kuhugi pidudele esinema jne.
Antz31. mai 2017, 12:57
Mis massidesse läinud? Kes see poiss on? Kas tegu on jälle mingi mini-misside laadse asjaga, kus lapsed pannakse ebalapselikku olukorda täiskasvanuid lõbustama. Laske lastel lapsed olla. kui tahate lastega tegeleda, hankige endale mõni
aga31. mai 2017, 12:57
ema ongi ju öelnud, et Oliver on laps ja osales telesaates ja ei hakka käima firmapidudel nalja tegemas.Inimesed ise on ikka veidrad, ei anna endale aru, kutsuge Oja Pets või Niinemets, Oliver ei ole mingi naljategija.
Jagan Inese muret31. mai 2017, 12:55
panna laps täiskasvanut mängima ja siis sellest teha SHOW--see on kahtlane värk.
juba31. mai 2017, 12:48
sellise saate idee oli(on) ebaterve
ja31. mai 2017, 17:17
Kunagi toppIS üks koduperenaisest jehhovatunnistaja ka oma veidi üle 3- lapse Mario R-i kui imekunstniku meediaSse. Lähedases, kellele selin kelkimine oli vastumeelt,
rääkisida aga, et edev ema (nii ema kui vanaema olid kunstikooli lõpetanud) tegi suure osa piltidest ise ja pani selle oma lapse arvele. Mario R. polnud terve laps, õppis tugukoolis. Nüüd ammu täsikasvanud ja pole neist "imelapse " kunstiaantest enam mõhkugi. Jehhoova tunnistajad viskasis ta ka sisreegilite rikkumise eest ta oma ringist välja. Rumaluser ja edevuse laat , kui ema kiitleb omatahtsi "imelapsega" Lapsed saavad naerualusteks.
ants31. mai 2017, 12:47
laps ei peaks olema vanemate eneserahuldamise allikaks-las laps olla laps oma keskkonnas
just nimelt31. mai 2017, 12:46
eelkõige andku endale aru Oliveri ema. tema aga lubab, et "te veel kuulete Oliverist!" mis lastekaitse arvab, kas on normaalne nelja-aastast last solgutada ja eksponeerida?
lise31. mai 2017, 13:27
No me kuuleme temast siis, kui lastekaitsel temaga enam asja pole - temast tuleb üks tegija täiskasvanu. Selles mõttes. Sest ema tundus Oliveril küll tark ja vahva.
ei suuda mõista31. mai 2017, 12:46
mis inimesi selle lapse juures nii võlub? suvaline latatara, kes ütleb, mis aga sülg suhu toob ka kohe välja. ja nüüd on kuulsus pähe löönud nii emal kui sel väikesel nagamannil ja kõik kiidavad. ei no tore laps, aga ei midagi erilist. oskab ta midagi erilist? ei. on palju andekamaid lapsi. ema on kiiksuga mu meelest, et niimoodi oma last kogu aeg esile tuua. ennustan, et head nahka sellest ei tule, kõik lapstähed maailmas on seda näidanud, et kuulsus ei tule lapsele kasuks, ikka kahjuks tuleb ja varsti on probleemid käes. elame-näeme.
huvitav31. mai 2017, 13:09
ma ei suuda mõista miks sinu laps pole andekas
31. mai 2017, 20:39
vä-vä-le31. mai 2017, 21:30
Peale selle reeda on teisigi normaalseid,usu mind.
millest selline kiuslikkus?31. mai 2017, 13:18
ei emal ega lapsel pole midagi pähe löönud,pigem sinul ja see on uriin.
..." ema on kiiksuga mu meelest, et niimoodi oma last kogu aeg esile tuua. ennustan, et head nahka sellest ei tule, kõik lapstähed maailmas on seda näidanud, et kuulsus ei tule lapsele kasuks, ikka kahjuks tuleb ja varsti on probleemid käes. elame-näeme."
Oliver ongi eriline sellepoolest,et on neljane ja väga arukas,hea mälu-ja esinemisjulgusega.
Too enda laps ka esinema,arvan,et ta ei pääse läbi sõela.
Lisaksin veel,et mitte Oliveri ema ei mõelnud seda saadet välja ja hiljem ei tormanud kuhugi esinema ega ajakirjanike ette poseerima.Ajakirjanikud teadagi kasutavad populaarsust just selleks,et kõikjal oleks Oliverist esikaanel juttu,sest see MÜÜB.
Ema on arukas,ega luba asjadel ülepea kasvada.
to ei suuda mõista31. mai 2017, 14:55
Mina jälle ei suuda mõista, mis sinuga küll lapsepõlves juhtus, et sa kujunesid selliseks negatiivseks vingatsiks.
Naine31. mai 2017, 21:45
mina ka ei saa sellest aru.Täitsa tavaline poiss.Oliver siin ja Oliver seal,söögi alla,söögi peale.Ära on tüüdanud juba!
minaise1. juuni 2017, 11:48
Täiesti õige jutt !!!!
Palun31. mai 2017, 12:45
et emal ja kõigil,kellest see sõltub,jätkuks arukust mitte lasta Oliveri meelelahutuskonveierile! Laske tal olla laps oma koduses keskkonnas ja ärgu soodustatagu tal superstaari sündroomi tekkimist! Jätke sellele väga toredale poisile lapsepõlv,nii nagu ta ise väljendas selle peale kui küsiti kas ta lugeda oskab :"Ma olen nelja aastane!"!
Jah31. mai 2017, 13:15
aga minu nelja-aastane oskas küll lugeda ja kirjutada!
Kas31. mai 2017, 14:32
31. mai 2017, 16:58
Minu ka,kuid ega see pole põhjus ühegi lapse halvustamiseks.
ei kiitle1. juuni 2017, 11:39
kuid minu tütar luges 2,5 aastaselt telelehte,mis täna lastesaates on huvitavat?Vedas küll näpuga järge.Oli ju huvitav "Mõmmi aabits"ja teisi huvitavaid lastesaateid.
Oliveri sugulane2. juuni 2017, 15:47
ahahh31. mai 2017, 12:44
Nüüd nutt lahti, kes pidas teda imelapseks, ikka emme, kes teda ei kaitsnud vaid andis teile sinna tv-sse . Ärge enam minge perioodikasse ja jätke see väikene laps rahule!
martti31. mai 2017, 12:43
Ja kas sina, Ines andsid endale aru, et tegu on lapsega, kellega sa kopsaka raha eest ekraanil manipuleerid?
kahjuks31. mai 2017, 13:23
ines ei tea ju LASTEST midagi...
.31. mai 2017, 12:37
just, nelja-aastase lapsega ei peaks selliseid mänge mängima.
31. mai 2017, 13:12
see oli ju laste saade, kui ei meeldinud miks vaatasid
Mida mida31. mai 2017, 13:29
Imelikud olid meie hirnuvad zuriiliikmed. Sama formaat tuleb koguni kahelt vene tv kanalilt, kus lapsi austatakse ja hinnatakse.
Maša31. mai 2017, 14:33
Ära vaata Eesti kanaleid. Mis sa traumeerid ennast?
Mart31. mai 2017, 12:35
SL ÕL31. mai 2017, 12:35
Foto on ERITI asjakohane - Oliver ja kodarad.
Urrr31. mai 2017, 12:32
Kus nüüd on mingi geenius poisist tehtud. Suvaline lobapidamatus on siis imelapse tunnusmärgisk või?
Nõus1. juuni 2017, 06:59
Tavaline 4-aastane jutukas laps. Kas need artiklid, kus poiss imelapseks tituleeritakse, ei lõppe enam kunagi? Kui inimesed kommentaarides kirjutavad, et tegemist tavalise lapsega, saavad nad koheselt oma õeluse (?) pärast pragada. Olen ka üks õelatest ja ütlen, et Oliver on tavaline lobisev 4-aastane laps.
kõigepealt31. mai 2017, 12:31
Näidaku lapse ema eeskuju ja tõmmaku natukenegi tagasi.
ema ongi ju 31. mai 2017, 13:40
öelnud, et ta last kuskile esinema ei vea, kuigi on kutsutud. Milles siis veel probleem?
Naine31. mai 2017, 21:36
See on ainult Inese enda otsustada kas ta soovib lapsi või mitte.Vot see targutamine ei kõlba küll kuhugi!
Ja1. juuni 2017, 16:28
Aga võiks oma rumaluse ja kasvatamatuse demonstreerimata jätta.
to kõigepealt31. mai 2017, 15:05
Kõigepealt võiksid loo läbi lugeda ja alles siis oma soovitustega lagedale tulla.
Muidu tundub väike Oliver palju targemana kui sina.