Molly PetersFoto: Carl Bruin
Film
31. mai 2017, 11:30

Suri esimene paljas Bondi-tüdruk Molly Peters (3)

75 aasta vanuses on surnud näitlejanna Molly Peters, kes mängis filmis “Thunderball” (1965) Bondi-tüdrukut.

Agent 007 osatäitja Sean Connery kunagise ekraanipartneri lahkumisest teatati ametlikul James Bondi Twitteri lehel, kuid surma põhjust ei avaldatud.

Inglismaal Suffolki krahvkonnas sündinud Molly alustas karjääri esmalt modellina. Tema avastamist loetakse režissöör Terence Youngi teeneks, vahendab Heavy.com.

Young andis kaunitarile salaspiooni ravitseva seksika meditsiiniõe rolli ning Perersist sai esimene Bondi-tüdruk, kes ilmus ekraanile alasti, ehkki strateegilisi kehaosi katsid voodilinad.

Sellest piisas siiski, et Briti filmisertifitseerimisamet kaalus “Thunderballi” keelustamist alaealisele vaatajale, juhul kui stsenaariumis muudatusi ei tehta. Riivatuks peeti ka Petersi kostüüme ning stseeni, kus Bond tema selga kindaga masseeris. See lõigati filmi algversioonist väljagi.

“Thunderballist” sai kassatükk, kuid Petersi näitlejakarjäärile see eriti kaasa ei aidanud. Tema IMDb.comi lehel leidub veel vaid kaks filmi aastatest 1966 ja 1968. Näitlejanna tegi ka paar teleesinemist, kuid 1968. aastast alates enam näitlejana ei töötanud ning lõi vaid kaasa paaris Bondi-dokfilmis.