Emilia Clarke ja Jason Momoa seriaalis "Troonide mäng"Foto: stseen seriaalist
Tele
30. mai 2017, 19:25

9 šokeerivat lugu, mis on televisioonis nähtud kuulsaimate seksistseenide taga (10)

Piinlikud erektsioonid, ootamatu privaatosade välgutamine ning isegi reisid haiglasse - kõik need kuuluvad üllatavate lugude hulka, mis on seotud sarjade ja filmide seksikaimate stseenide filmimisega.

Portaal Decider on kokku pannud nimekirja seksistseenidest, mille võtetelt tulid näitlejad ära meeldejäävate mälestustega. 

Seksistseene lindistades on kõigil enda meetodid - mõned kasutavad dublante, mõned teevad asja päriselt. Seksistseenid ei ole kindlasti kergemate killast ning võhivõõraga alasti voodisse ronimine võib olla vägagi ebameeldiv.

1. Henry Cavill, seriaalis “The Tudors”

Ajalooline draama “The Tudors” on tuntud selle vürtsikate seksistseenide tõttu, kuid nende purki saamine ei olnud sugugi lihtne. Henry Cavill, keda üldsus tunneb filmist “Superman”, leidis end sarja võtetel seksistseeni filmides üsnagi kohmakast olukorrast. “Tüdruk, kes pidi mu peal olema, tal olid vapustavad rinnad ning ma ei olnud oma varustust pannud ohutusse positsiooni. Ta hakkas end minu peal hõõruma ja…ee, mul tekkis väike erektsioon,” rääkis ta ajakirjale Men’s Health. “Ma pidin pärast ta ees vabandama. Ei ole tore, kui sa oled professionaalses keskkonnas näitlemas ja kellelgi tekib erektsioon,” sõnas ta. 

2. Anne Hathaway, filmis “Love & Other Drugs”

Anne Hathaway ja Jake Gyllenhaali vahel oli filmis “Love & Other Drugs” paljusid seksitseene. Ühes stseenis pidi Hathaway Gyllenhaali sõbra ees paljalt seisma. Hathaway läks enda karakterit mängides asjaga veidi hoogu: “Ma pidin oma mantli seljast võtma ja seal all alasti olema ning ma arvasin, et me filmisime, kuid tuli välja, et me tegelikult ainult harjutasime, seega ma võtsin ilmaasjata suure publiku ees alasti!” meenutas naine.

3. Ryan Reynolds, filmis “The Change-up”

Filmides “The Change-up” tarbeks särisevat stseeni, kaotas Ryan Reynolds kõnevõime, kui Olivia Wilde talle vingerpussi mängis: “Stseenis pidi ta mu peale istuma, oma pluusi ja rinnahoidjad ära võtma. Ta nibusid katsid kleepsud, kuid ta oli nende peale joonistanud armsad naerunäod. Ma unustasin kõik repliigid. Mitte ainult selle filmi omad, kõikide filmide, mida ma olen teinud, omad,” rääkis Reynolds. “Stseeni ühes punktis võttis ta mu käed ja pani need oma rindadele. Ma võtsin oma käed ära, vaatasin neid ja nendel olid naerunäod! Mul polnud aimugi, mida teha, seega refleksist, nagu idioot, panin ma oma käed ta rindadele tagasi!” meenutas mees.

3. Allison Williams, seriaalis “Girls”

Filmides kuulsaks saanud seksistseeni seriaali “Girls” tarbeks, milles Allison Williamsile selja tagant oraalseksi tehakse, tahtis Williams selle teha oma partneri jaoks nii mugavaks kui võimalik. Seega pani ta oma taguotsa hästi lõhnama. “Ma haarasin endaga grimeerija ja ütlesin talle, et ma tahan lõhnata nagu kook. Seega me panime vaniljekreemi kõikjale, et kõik lõhnaks hästi,” meenutas ta. Kuid siiski ei ole sellise stseeni filmimine nii lihtne ja näitlejate jaoks tuleb asi teha võimalikult mugavaks. Seetõttu pandi Williamsi tagumiku ja tema partneri vahele nähtamatu kate, lisaks pidi naine stseeni filmimise jaoks kandma erinevat aluspesu ja hügieenisidemeid.

4. Emilia Clarke, seriaalis “Troonide mäng”

Kuigi seksistseenid Khal Drogo ja draakonitekuninganna vahel ei olnud mingi naljaasi, oli õnneks kaadritagune õhkkond palju südamlikum. Clarke’i partner, Khal Dragot mänginud Jason Momoa mõtles vingerpussi mängida, kandes tavalise “peenisesoki”, mis tema varustust varjab, asemel roosat ja karvast “peenisesokki”. 

5. Christopher Mintz-Plasse, filmis “Superbad”

Kurikuulus McLovin oli vaid 17-aastane, kui ta pidi filmima veidrat tiinekakomöödia seksistseeni. Kuna noormees oli alaealine, pidi olema võtteplatsil ka lapsevanem. Noore näitleja ema kohalolek ei olnud loomulikult kummagi jaoks meeldiv kogemus. “Ta tuli sinna ja ma pidin tema ees vahekorda teesklema,” rääkis Mintz-Plasse. “Pärast seda me ei rääkinud sellest, me ei ole sellest siiani rääkinud!” kinnitas ta.

6. Emmy Rossum, seriaalis “Shameless”

Emmy Rossum pidi seriaalis “Shameless” tihti seksistseene filmima, seega võeti ette erinevaid meetmeid, et seriaalist ei saaks porno. Ta rääkis, kuidas sarja seksistseene ette valmistati: “Me tahame, et see on realistlik, aga mitte päris, seega ma kannan sellist asja nagu “vagiinapolster”. See on väikene kolmnurkne hügieenikaitse, mis su külge kleepub,” rääkis Rossum.

7. Robert Pattinson, filmis “Maps to the Stars”

Rober Pattinson ei ole kunagi seksistseene kartnud, olenemata sellest, kui realistlikeks nad lähevad. Kuid filmides seksistseeni Julianne Moore’iga, läksid asjad ebamugavaks. “Ma higistan nagu hullumeelne,” rääkis mees Heat ajakirjale. “Ma üritasin oma higitilkasid püüda, et nad ta (Moore’i - toim.) seljale ei kukuks! Pärast ta küsis minult, et kas mul oli paanikahoog. See oli nii piinlik!” meenutas Pattinson.

8. Jennifer Lawrence, filmis “Passengers”

Olenemata sellest, et Jennifer Lawrence on kaasa löönud paljudes filmides, ei olnudki ta enne filmi “Passengers” pidanud ühtegi seksistseeni filmima. Seega jõi ta end enne seda igaksjuhuks täiesti purju! “Ma jäin väga, väga purju. Aga see tekitas veel rohkem ärevust, kui ma koju jõudsin, sest ma mõtlesin, et mida ma ometi olen teinud? Ma ei tea!” rääkis ta Hollywood Reporterile. “Ja ta (partner Chris Pratt - toim.) on abielus. See oli esimest korda, kui ma suudlesin abielumeest ning häbi tekitab kõhus kõige halvema tunde.”

9. Allison Janney, filmis “Life During Wartime”

Allison Janney oli filmimas oma elu esimest seksistseeni, kui ta stseenipartner Michael Lerner selle filmimise ajal haiglasse sattus. “Me pidime seina vastas seksima ning meid pihustati sädeleva spreiga, et me higised välja näeks, kuid keegi ei saanud aru, et me seisime marmorpõrandal,” rääkis ta. “Hakkasime filmima, ta lükkas mind vastu seina ja ta jalg libises ta alt ning ta kukkus. See oli kohutav, aga see on moment, mida meist kumbki ei unusta!” meenutas naine.