USA esileedi kandis Sitsiilias D&G mantlit. Foto: STRINGER
Inimesed
30. mai 2017, 12:32

Proua Trump maksis kätte disaineritele, kes teda riietamast keeldusid (37)

Melania Trump tõestas moekunstnikele, kes keeldusid teda rõivastega varustamast, et parim kättemaks on šikk rõivastumine.

USA esileedi visiit Saudi Araabiasse, Vatikani, Belgiasse ja Sitsiiliasse – seljas peamiselt Dolce & Gabbana looming – oli New York Posti hinnangul vinge moepomm, mis sundis paljusid äraütlejaid oma sõnu kahetsema.

Proua Trumpile korvi andnute eesotsas on USA disainerid Tom Ford, Marc Jacobs, Zac Posen, aga talle pöörasid selja ka Christian Siriano ja Sophie Theallet. Ent eksmodell Melania on suutnud rabav välja näha nendetagi – meenutatagu valimisõhtu valget Ralph Laureni pükskostüümi või eelmisel reedel Sitsiilias kantud D&G 3D-kangast lillelist mantlit.

"Toimumas on mingi sulamine,” kinnitab stilist Phillip Bloch. “Moeinimesed on muutliku meelega ja võltsid. Nad hakkavad mõistma, et Melania on presidendiga abielus olev kaunis naine ja tema riietamine on au.”

Trump Towerisse saadetavat iga päevaga aina rohkem rõivakraami, millest Melania teeb oma valiku.

New York Post lisab, et viimati oli selline esileedi, kes nii vähe abi vajas, Jacqueline Kennedy. “Melaniale pole couture’i vaja. Ta võib osta valmiskaupa ja see näeb imekaunis välja. Ta teab oma suurusnumbrit ja seda, mis tema seljas mõjub. Ta suudab minimaalsete vahenditega luksusliku mulje jätta.”