Foto: PantherMedia / Scanpix
Toiduuudised
30. mai 2017, 17:15

OTSI TERVENDUST KÖÖGIST: 6 abilist, mis meil kõigil kodus olemas on!

Kas valutab kurk või maadled kõõmaga? Esimese asjana ei pea jooksma poodi, apteeki ega arstile! Vaata, mida leidub sinu köögikappides ja pane see enda kasuks tööle!

Healthy Food House jagab nippe, kuidas köögis leiduvate asjadega oma elu, tervist ja olemist paremaks muuta.

1. Aaloe

Puhasta nägu või kasuta juuksemaskina. On antibakteriaalne, kuivatab nahka ja aitab vabaneda kõõmast. Samuti kiirendab juuste kasvamist.

2. Söögisooda

Lisa teelusikatäis oma šampoonile - puhastab juukseid ja võitleb kõõma vastu,

Leota söögisoodas oma jalgu - pehmemed jalad. Lisades söögisoodat vanniveele -pehmem ihu, leevendab ka päikesepõletust ja putukahammustusi.

3. Kurkum

Lisa toidule - piimale, teele, supile, puljongile. Peletab kehast mürgid ja puhastab, ravib köha, haavu - looduslik valuvaigisti.

Kasuta näomaskis - aitab vabaneda aknest.

4. Küüslauk

Söö, lisa teele või määri ihule-peanahale. Küüslauk ravib külmetust, tugevdab organismi, antibakteriaalne, kiirendab juuste kasvamist, ravib aknet, puhastab verd.

5. Ingver

Pane ingverit oma smuuti sisse, tee sellega teed või kasutada toidus. Aitab peavalu, puhituse ja iivelduse vastu. Vähendab ka valu, põletikke ja isegi päevade ajal piinavaid krampe.

6. Sidrun

Joo teed sidruniga või lisa sidrunit vette - suurepärane ka kuumas vees koos meega. Kasuta näo värskendamiseks. Aitab kaotada kilosid, kiirendab seedimist, parandab näonahka, aitab ennetada neerukivisid.