Chris Cornell tänavu märtsis.Foto: DANNY MOLOSHOK
Saund
26. mai 2017, 15:37

Soundgardeni solisti kätelt leiti süstlajäljed

Selgunud on uusi üksikasju Soundgardeni solisti Chris Cornelli kohta, kes leiti eelmisel kolmapäeval Detroidi hotellitoast pooduna.

TMZ.comi teatel oli abikaasa Vicky helistanud rokkarile pool tundi enne surma ning küsinud, miks too lülitab kaugjuhtimiselt nende kodutulesid sisse-välja. Kuuldes, et mees räägib pehme keelega, olevat abikaasa küsinud, kas Cornell on midagi sisse võtnud. Soundgardeni lauljal oli seljataga aastatepikkune võitlus narkosõltuvusega.

Seepeale seletanud Cornell, et bändi tiim oli teda vihale ajanud. “Olin jube vihane ja võtsin lihtsalt kaks Ativani [ärevusvastane ravim]. Olen jube tige ja pidin end maha rahustama,” olid TMZ.comi teatel Chrisi sõnad. Kui naine ütles, et talle jääb mulje, et Chris on midagi muud sisse võtnud, muutus mees ülbeks ja agressiivseks.

Vicky rääkis hiljem sõpradele, et Chrisi hääletoon meenutas talle 14 aasta tagust hirmsat päeva, mil kange valuvaigisti Oxycontin sõltuvuses mees oleks äärepealt üledoosi surnud. Kui Chrisi jutt muutus täiesti seosetuks, helistas paanikas Vicky turvamehele ning palus tal Chrisi numbrituppa joosta. Kuid selleks ajaks, kui ihukaitsja vannitoaukse maha suutis lüüa, oli Cornell end juba üles poonud. 

TMZ.comi allika väitel olid Soundgardeni rokkari kätel silmanähtavad süstlajäljed. Vicky väitel ei süstinud Chris endale midagi ning enne Detroiti sõitmist tal süstlajälgi polnud.

Cornell proovis heroiini esmakordselt 12aastaselt ning oli aastaid mitmesugustest ainetest sõltuvusest, kuni suutis kaineks hakata. Toksikoloogiline ekspertiis võtab aega nädalaid.

Cornelli tuhk sängitatakse täna Hollywood Foreveri kalmistule.