Benedict Cumberbatch oleks peaaegu oma kuulsaimast, Sherlocki rollist ilma jäänud, kuna teletegijate arvates ei olnud ta algselt piisavalt seksikas.Foto: pressimaterjal
Tele
25. mai 2017, 21:41

4 telestaari, kes oleksid peaaegu oma kuulsaimatest rollidest ilma jäänud!

Mõeldes telemaastikule, mis meil praegu on, kui palju on seal kuulsaks saanud värvikaid ja ikoonilisi näitlejaid, kelle karaktereid meist enamus teavad... Kuid kõik see võinuks olla teisiti!

Mõned meie lemmiktelesariaalid näeksid välja täiesti teistsugused, kui saatus oleks asjad teisiti seadnud ning paljud näiteljad oleks seetõttu tegemata jätnud oma kõige kuulsamad rollid. 

Siin on nimekiri näitlejatest, kes peaaegu oleks oma ikoonilisteks saanud rollidest ilma jäänud.

1. Kiefer Sutherland, “24”

Foto: pressimaterjal

Sutherlandi karjäär oli 90ndatel languses, kuid roll sarjas “24” terrorismiagendi Jack Bauerina viis ta elu jälle tõusuteele.

Küll aga aastal 2001. kui sarja pearolli näitlejat otsiti, ei olnud telekanali Fox ninamees Sutherlandi castingust üldse rabatud. Samuti pidid sarja tegijad suurendama eelarvet, et maksta Sutherlandile palka, mida ta tahtis, samuti pidid võtted toimuma Los Angeleses, kuna just seal Sutherland toona elas. Õnneks leiti eelarve suurendamiseks raha juurde, kuna Sutherland sobib Baueri rolli suurepäraselt ning kedagi teist selles rollis ette ei kujutaks.

2. Benedict Cumberbatch, “Sherlock”

Foto: pressimaterjal

Cumberbatchi kehastus suurepärasest dektetiivist viis saate täiesti uuele tasandile ning sari sai uskumatult populaarseks. Kuid algselt kahtlesid BBC bossid Cumberbatchi palkamises, kuna nad arvasid, et ta ei ole piisavalt seksikas!

Sarja kirjutada Steven Moffat meenutas, kuidas talle öeldi: “Sa lubasid meile seksikat Sherlockit, mitte teda. Sa oleks pidanud rolli palkama kellegi seksikama!”.

Millest tekivad küsimused: miks peaks üldse Sherlock Holmesi mängimiseks olema seksikas ja kuidas ometi nad ei näinud, et Cumberbatch seda on? Kuigi arvamused võivad muidugi erineda.

Õnneks sai Cumberbatch selle rolli ja võib öelda, et tegu on kindlasti tema elu rolliga.

3. Courtney Cox, “Sõbrad”

Foto: pressimaterjal

Coxi puhul ei olnud asi selles, et sarja tootjad ei tahtnud teda sarja mängima, nad ei tahtnud teda lihtsalt Monica rolli. 

Algselt pakuti Coxile hoopiski Jennifer Anistoni poolt mängitud Racheli rolli. Kuid Cox jäi endale kindlaks ja tahtis mängida Monicat. 

Algselt taheti Monica roll teha tumedama taustaga, nurgelisema ja äkilisemana, kuid Cox tõi Monica rolli täiesti teised varjundid. Kuid lõppude lõpuks oli Cox täiesti perfektne näitleja Monica rolli mängima. 

4. Kerry Washington, “Scandal”

Foto: pressimaterjal

Sarja looja Shonda Rhimes tahtis algusest peale Olivia Pope’i karakterist teha mustanahalise karakteri, kuid siiski pakkus telekanal talle nimekirja valgetest näitlejatest, kes nende arvates sarja peategelast oleks pidand mängima. 

Kuid Rhimes võitles selle vastu ning palkas rolli Kerry Washingtoni. Tema sõnutsi sobis Washington Shonda rolli esimesest hetkest saadik.