Sarah Hyland 18. mail 2017Foto: gotpap/Bauergriffin.com
Inimesed
25. mai 2017, 12:00

"Moodsa perekonna" tähte süüdistatakse anoreksia promomises

“Moodsa perekonna” näitlejatar Sarah Hyland on otsustanud anda vasturünnaku neile, kes on kritiseerinud tema kõhetut kogu ning soovitanud tal rohkem süüa.

26aastane Sarah seletas Twitteris, et on viimase 12 kuu jooksul maadelnud terviseprobleemidega. “Mul pole olnud just kõige parem aasta,” vahendab People.com. “Järsku kunagi räägin sellest, kuid praegu sooviksin privaatsust. Ütlen vaid, et see aasta on toonud palju muutusi ja ühtlasi füüsilisi muutusi.”

Hylandi sõnul on tal keelatud trenni teha. “See ärritab mind väga. Mulle meeldib olla TUGEV,” ütleb näitlejatar, kes kinnitab, et ei taha kõhetu olla.

“Söö burgerit”. “Su pea on suurem kui keha.” Nõnda on kommentaatorid Hylandile öelnud. “Õigus! Pea ei tohikski kehast suurem olla, aga arvestades, et olen viimased paar kuud enam-vähem voodirežiimil olnud, olen palju lihasmassi kaotanud. Asjaolude sunnil ei saa ma oma väljanägemist mõjutada. Nii et püüan olla võimalikult terve, nagu peaksid kõik tegema.”

Kõhetute käte-jalgadega telenäitlejat on süüdistatud anoreksia promomises. “Ma tahan, et noored tüdrukud teaksid: see POLE mu eesmärk.”

Hyland sööb enda kinnitusel võimalikult palju valku, et lihasmassi säilitada, kuid näeb kurvastusega, kuidas lihased kaovad.

“Kunagi pole tore peeglisse vaadata ja näha, kuidas treeningsaalis tehtud ränga töö viljad kaovad või kuidas su jalad on sama peenikesed kui käed. Aga ma tean, et kui mind terveks tunnistatakse, saan naasta selle TUGEVA, sitke ja kihvti mina juurde, kes ma olen võimeline olema.”