Chris ja Vicky tänavu aprillis. Foto: CHRIS DELMAS
Saund
25. mai 2017, 09:00

Soundgardeni laulja lese südantlõhestav kiri: "Ma tean, et see polnud sina."

Eelmisel nädalal hotellitoast pooduna leitud Soundgardeni solisti lesk Vicky kirjutas mehe matuste eel südantlõhestava kirja, milles kordas oma veendumust: Chris Cornell pidi endale kätt külge pannes olema mingi aine mõju all. 

“Mu armas Christopher, sa olid parim isa, abikaasa ja väimees,” kirjutas Vicky Cornell ajakirja Billboard kodulehel avaldatud kirjas. “Sinust kiirgas alati kannatlikkust, empaatiat ja armastust. Sa ütlesid alati, et ma päästsin su, et sa poleks ilma minuta elus.”

Chris Cornell oli aastaid meelemürkidega kimpus, kuid lese sõnul möödusid nende kümme ühist eluaastat õnnest tulvil.

“Mul on kahju, mu kallis, et ma ei näinud, mis sinuga tol ööl juhtus. Mul on kahju, et sa olid üksi, ja ma tean, et see polnud sina, mu kallis Christopher. Ka su lapsed teavad seda, nii et sa võid rahus puhata,” kirjutab lesk ning tõotab nende 11aastase poja ja 12aastase tütre eest hoolitseda.

“Mõtlen sulle iga päev iga minut ja kavatsen sinu eest võidelda. Sul oli õigus, kui sa meid hingesugulasteks nimetasid. On öeldud, et kord juba ristunud rajad ristuvad uuesti. Ma tean, et sa tuled mind otsima, ja ma ootan sind siin. Armastan sind rohkem, kui keegi eales on armastuse ajaloo vältel armastanud, ja rohkem, kui keegi eales armastab. Alati ja igavesti, sinu Vicky.”

52aastane Cornell leiti eelmisel kolmapäeval Detroidi kontserdi järel hotellitoast surnuna. Ta kremeeriti Los Angeleses eile ning maetakse täna Hollywood Foreveri kalmistule.

Lesk usub, et Chrisi surmas võis olla oma osa retseptiravimitel. Vicky sõnul oli ta enne Chrisi surma mehega vestelnud ning tolle keel tundus pehme. Laulja oli naisele tunnistanud, et oli ilmselt võtnud talle välja kirjutatud Ativani ärevusravimit rohkem, kui arst soovitas.