Foto: PAUL ELLIS
Saund
24. mai 2017, 14:10

Ariana Grande trummar veresaunast: "See kõik on nii ebareaalne ..." (4)

Ariana Grande trummar on rääkinud hirmsast hetkest, mil lauljatar ja ülejäänud bänd mõistsid, et nende Manchesteri kontserdisaalis plahvatas pomm.

Aaron Spears kirjeldas oma tundeid Twitteris.

“Lõpetasime esinemise ja kõndisime parajasti riietusruumidesse tagasi, kui käis PÕMM!!! Kuulsime inimeste hääli, me ei teadnud, mis toimub ... Tekkisid kõikvõimalikud oletused ...” Kuid viis minutit pärast seda, kui bänd oli garderoobi jõudnud, saabusid turvamehed ja teatasid, et kõigil tuleb hoonest kohe evakueeruda.

“Siis mõistsime, et asi on tõsine," vahendab Daily Mail Aaroni sõnu. "Algul pidasime seda pauku tont teab milleks, aga see, et tegu oli pommiga, jõudis kohale alles siis, kui meid evakueeriti ja meile öeldi, mis täpselt toimub.”

Trummar kirjeldas ansambli vapustust, kui selgus, et pomm oli tapnud ja vigastanud nii paljusid. “See on rusuv, sest meie kontsertidel käib nii palju väikesi lapsi ... Ma muudkui mõtlen nende peale.”

Spears on tänulik, et tuuritiimist keegi viga ei saanud. “Kuid see valus mälestus ei kustu iial. Ma ei suuda seda kõike endiselt uskuda ... See on nii ebareaalne ...”