Venemaa "Näljamängude" stiilis sarja kandideerib Eesti noormees nimega Mait.Foto: kuvatõmmis videost
Tele
23. mai 2017, 16:36

HULLJULGE! Siberis toimuvatel Venemaa “Näljamängudel” soovib osaleda teinegi Eesti noormees! (10)

Kui aprillis kirjutasime 26-aastasest Eesti noormehest Erkist, kes pürgib Vene telemängu “Mäng 2: Talv”, kus võib ellujäämise nimel isegi tappa, siis nüüd selgub, et tema pole ainuke julge, kes Eestist väljakutse tahab vastu võtta, seda soovib ka 28-aastane Mait. 

Mait on esitanud sooviankeedi, kust selgub, et ta on 28-aastane Tapa noormees, kel on kraad ärijuhtimises. Noormees pürgib telesaatesse seiklusjanu rahuldamiseks, täpselt samuti, nagu Erkigi.

“Kogu oma elu olen ma mänginud jalgpalli. Mulle meeldib sport ja vaba-aja tegevused ja matkamine. Ma tegelen pikamaa jooksmisega. Ma arvan, et ma olen rõõmsameelne ja lõbus kutt, kel on lihtne teistega läbi saada. Mul on palju tahtejõudu,” tutvustab Mait ennast ankeedis. 

“Ma mõistan, et maailmas on nii palju asju, mida teha ja näha ja ma ei saa seda võimalust kasutamata jätta. Ehk leian ma ennastki sellest projektist,” kirjutab noormees. 

Venemaa telesari “Mäng 2: Talv” hõlmab endas üheksat kuud ja 900 hektarit Siberi taigat. Osalejad viiakse metsa, kus nad peavad omal jõul hakkama saada ning selleks on lubatud kasutada vägivalda, vägistada ja isegi mõrvata. 

Kogu tegevust hakkavad jälgima 2000 kaamerat ning auhinnaks on sarja võitjale magusad 1,5 miljonit eurot auhinnaraha.

Osalejad peavad olema vähemalt 18 ja 'vaimselt terved' ning pooled osalejatest peavad olema naised.

Saate idee peale tuli Vene miljonär Jevgeni Pjatkovski, kelle sõnul ei vastuta sarja tootjad sarja osalejate tegude eest, isegi kui kedagi tapetaks või vägistataks. "Mäng 2: Talv" saab avapaugu 2017 aasta juulis.

Maidu poolt saab hääletada, kui jagada tema ankeeti mõnel oma sotsiaalmeedia platvormil. Iga jagamine võrdub ühe häälega. 

Tutvu Maidu ankeediga SIIT!