Ksenia TsaritsinaFoto: Instagram
Inimesed
23. mai 2017, 15:30

Oligarhi sekspommist naine kekutab 9 miljoni eurose briljandiga (11)

Briljandid on tüdrukute parimad sõbrad, tõestab Vene oligarhi seksikas kaasa.

Vene ärimehe ja oligarhi Aleksei Šapovalovi abikaasa Ksenia Tsaritsina demonstreeris oma Instagrami lehel sensatsiooniliselt hinnalist briljantsõrmust. Daily Maili andmeil on pimestavalt suure 70karaadise briljandi väärtus umbes 7,7 miljonit naelsterlingit ehk siis ligikaudu 8,9 miljonit eurot.

70k

A post shared by Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) on

“Mu mees ei koonerda kingitustega,” praalis 27aastane modell. “Nüüd otsustas ta, et 30karaadine sõrmus pole minu jaoks küll”

Daily Mail meenutab, et briljandilembesel filmidiival Elizabeth Tayloril oli 30karaadine sõrmus, mis 2011. aastal müüdi oksjonil maha 8,8 miljoni dollari eest. Kuid Vene Cosmopolitani andmeil otsustas Aleksei, et tema kallis kaasa väärib enamat.

My fav red❤🙏🏽 @dresscode.gallery

A post shared by Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) on

Kahe lapse ema Ksenia on ülimalt uhke ka oma figuuri üle, mida ta sotsiaalmeedias alailma paljastab. Kuid netikommentaatorid pole just vaimustuses.

“Tal on jumalanna keha, aga nägu on silikoonist ... Mida tänapäeva mehed küll mõtlevad?!?” kommenteerib keegi Alla-nimeline. Teine kritiseerib briljanti. “See on liiga suur ja sõrm väsiks ära, kui seda kogu aeg kanda.”

Hot morning🔥🙏🏽 @dresscode.gallery

A post shared by Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) on

Daily Mail teab kirjutada, et paarikesel on üks eluase Dubais, kus Kseniat võib tihti näha oma superkalli Bentleyga ringi paarutamas.